Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: oczyszczanie, twarzy

oczyszczanie twarzy
Autor Wiadomość
maidi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-08, 20:57 oczyszczanie twarzy

hej wam wszystkim Czy oczyszczanie twarzy powinno bolec jezeli nie ma sie problemu z tradzikiem i twarz byla rozpulchniana pod wvapozonem 25 minut?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-11-08, 21:05 

Bolec to może za dużo powiedziane ;] ale do najprzyjemniejszych zabiegów nie należy :)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2009-11-09, 13:50 

O kurde.... A ja sie zapisalam na oczyszczanie (i chyba wypychanie;/)... W piatek idę. Jakie to uczucie? Bede miala po zabiegu podrazniona albo zaczerwienioną skore?

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-11-09, 13:54 

Agusia77 napisał/a:
Bede miala po zabiegu podrazniona albo zaczerwienioną skore?

skora bedzie napewno zaczerwieniona ;] i z tego co kojarze to po oczyszczaniu powinno nas wysypac, po tym poznamy ze kosmetyczka zrobila dobre oczyszczanie, bowiem zostaly poruszone warstwy skory ktorych zaden kosmetyk oczyszczajacy sam z siebie nie poruszy

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-09, 14:30 

Hmmm.....Boję się troche.....
Uważacie że to pomaga na dłuższy czas?

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-09, 14:34 

napewno tak, ale oczyszczanie trzeba robic co jakis czas zeby widziec efekty. jednorazowy zabieg nie ma sensu ;]

Anula 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-09, 15:23 

Nic się nie bój :) to nie boli, tylko tak jak pisałam czasem jest nieprzyjemne, dla mnie na nosie ;] efekt początkowy to zaczerwieniona twarz, ale tym się nie przejmuj, bo po 2 dniach powinno zniknąć :) Robione regularnie oczyszczanie na pewno pomaga.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-09, 19:03 

Zapisałam się na oczyszczanie, bo wyszło mi ostatnio trochę wągrów w strefie T, wcześniej nie miałam żadnych problemów z cerą. Ale jak Paulinaa pisze, że "powinno nas wysypać", to trochę się boję, że wyskoczą mi nagle pryszcze.... Nigdy nie miałam i nie chcę zniszczyć cery :roll:

maidi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-10, 00:32 

ja jak bylam na tym oczyszczaniu twarzy to strasznie mnie bolalo w okolicach polikow i na nosie Wyszlam cala opuchnieta i czerwona jakby ktos mnie pobil i to niezle Pozniej jakos pryszczy nie mialam Troche mi powychodzilo ale niezbyt duzo No i wczesniej tez nie mialam problemow Mam tylko wagry w strefie T ale problemu z tradzikiem nie mam Ale skoro to powinno bolec to ok chociaz i tak do konca nie jestem przekonana Bo skoro rozpulchnia sie twarz przez 25 minut to zaskorniki powinny wyjsc bez problemu bez zadnego jakiegos wiekszego ucisku palcami Ale mozna sprobowac tylko ze naprawde u dobrej kosmetyczki

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-10, 01:45 

Moja kosmetyczka powiedziala ze to jakas metoda ze wągry "wypychaja sie" bez wyduszania palcami.
Zobaczymy jak to będzie, w piatek napiszę jak bylo :mrgreen:

Paulinaa 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-11-10, 10:58 

powtorze jeszcze raz ze zaden kosmetyk nie zrobi tak porzadnego i doglebnego oczyszczania jak kosmetyczka. mysle ze mimo wszystko warto mimo zaczerwienienia i ewentualnych wypryskow po oczyszczaniu.

maidi 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-10, 11:46 

ok aga trzymam kciuki I napisz pozniej jak bylo A o zaden kosmetyk mi nie chodzilo paulina tylko pytalam czy to powinno bolec Ja wiem ze nie ma takich kosmetykow Ale i tak dzieki za pomoc dziewczyny

[ Dodano: 2009-11-10, 11:48 ]
a to jeszcze jedno mam pytanko Czy powinnam wrocic do tej samej kosmetyczki czy szukac jakiejs innej Bo ona miala mi robic zabieg z kwasami migdalowymi tylko najpierw musiala mi zrobic to oczyszczanie Co robic dalej?

bcs 
Coś już napisała
Taka jak TY ;)

Wysłany: 2009-11-10, 12:03 

a ile moze kosztowac taki zabieg?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-10, 12:20 

bcs napisał/a:
a ile moze kosztowac taki zabieg?

Ceny się wahają, wszystko zależy od gabinetu, znam taki gdzie za ok 100zł, ale również i taki gdzie cena to od 130-150zł ;]

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-11-10, 17:26 

Ja idę do kosmetyczki do której chodzi moja siostra i akurat jest taka promocja, że za wypełnienie ankiety i polecenie nowych osób zapłacę tylko 30zł :mrgreen:

Odpowiedz do tematu