lejdi ja znam dobrą dermatolog z Ostrzeszowa. Polecam... Jeśli co, chętnie dam namiary...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
siweksik28 Użytkowniczka
Wysłany: 2009-07-10, 15:15
A MOŻE SPRÓBOWAŁA BYŚ TONIKU Z KWASEM MIGDAŁOWY ON MA MOCNE DZIAŁANIE ANTYBAKTERYJNE, TEORETYCZNIE NIE UWRAŻLIWIA SKÓRY NA UV, PRAKTYCZNIE STOSOWAŁABYM FILTRY ALBO POCZEKAŁA DO JESIENI
Ja stosuje peeling migdałowy. Jestem juz po 7 zabiegu. Skóra naprawdę wygląda lepiej, jaśniej jest dożywiona. Oczyszczanie wspominam niemile, ale za to efekty sa miłe. Moja kosmetyczka nie nakładała mi pudru tylko jakis krem na podrażnienia, ale nie wyglądało to źle.
_________________ Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie
Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-06, 18:44
ja się bardzo pozbyłam wszystkich niedoskonałości za pomocą peelingu kawitacyjnego. Już pisałam na innym wątku, robiłam pakiet kawitacji 5 zabiegów, i teraz go powtórzę i nie potrzebne mi będzie oczyszczanie manualne. Myślałam też nad kwasami ale za bardzo ingerują w skórę a ja nie mogę sobie na to pozwolić. Owszem czasami przyda się manualne ale później dla podtrzymania efektów kawitacja jest świetna. Ja za pełny zabieg zapłaciłam 72 zł ( z maską algową ) bo trafiłam w Laime na spory rabat :):) polecam
kanciata Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-24, 00:51
Ja stosuję i szczerze polecam oczyszczanie nieinwazyjne, mocą naturalnych kosmetyków. I uwierzcie mi: działa;) Nie wierzyłam dopóki się nie przekonałam.
yoasia23 Coś już napisała yoasia23
Wysłany: 2010-04-20, 09:56
tu sie calkowicie zgadzam .ja oczyszczam skore przy pomocy glinek kosmetycznych
_________________ yoasia
bananamuffin Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-18, 12:07
Ja niedawno byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy i tam ten zabieg wykonywano za pomocą kwasu z gorzkich migdałów, który rozpuszcza pryszcze i inne niedoskonałości. Jest to metoda nieinwazyjna - kosmetyczka wyciska tylko niektóre pryszcze, jednak zabieg trzeba powtórzyć.
MobilnyGabinet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-31, 15:08
Ja uwazam ze to bardzo przydatne zabiegi, które nie sa az takie drogie;) No oczywiscie zalezy od salonu:)
MobilnyGabinetKosmetyczny.pl- Zapraszamy!
ola87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-21, 00:04
przeciez jak warszawa to masz przede wszystkim denique w arkadii z tych lepszych kosmetyczek i salonow
A ja na zajeciach musiałam przez to przechodzic i powiem tak : NIGDY WIĘCEJ :) Okropnie bolało, na drugi dzień- skóra zaczyna się łuszczyć, schodzi płatami xD Nie zauwazyłam u siebie za to zaczerwienienia i "poorania twarzy" , tj po zabiegu twarz była przez godzinke czerwona i podrazniona, to wszystko. I mysle ze jesli ktoras z Was wyszła z pooraną twarza, to kosmetyczka zle wykonała zabieg i tyle ;)
Tak czy inaczej mam cere nienajgorsza i wystarcza mi jak sobie zrobie pozadna mikrodermabrazję (nawet taka w domu) albo peeling kawitacyjny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum