Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: oczyszczanie, twarzy

Oczyszczanie twarzy
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2009-04-27, 10:55 

o kurczaki...
ja znam dobra kosmetolog we wroclawiu.. zna sie na skorze, wszelkiego rodzaju wykwitach:)

szkoda, ze wczesniej nie pisalas.. moze w poznaniu zalapala bys sie na badanie biodermy:)
chyba ze jeszcze iwostin w tych dniach to prowadzi

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-04-27, 11:36 

lejdi ja znam dobrą dermatolog z Ostrzeszowa. Polecam... Jeśli co, chętnie dam namiary...

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-07-10, 15:15 

A MOŻE SPRÓBOWAŁA BYŚ TONIKU Z KWASEM MIGDAŁOWY ON MA MOCNE DZIAŁANIE ANTYBAKTERYJNE, TEORETYCZNIE NIE UWRAŻLIWIA SKÓRY NA UV, PRAKTYCZNIE STOSOWAŁABYM FILTRY ALBO POCZEKAŁA DO JESIENI

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-07-18, 23:40 

Ja stosuje peeling migdałowy. Jestem juz po 7 zabiegu. Skóra naprawdę wygląda lepiej, jaśniej jest dożywiona. Oczyszczanie wspominam niemile, ale za to efekty sa miłe. Moja kosmetyczka nie nakładała mi pudru tylko jakis krem na podrażnienia, ale nie wyglądało to źle. ;-)

Łucja_34 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-08-06, 18:44 

ja się bardzo pozbyłam wszystkich niedoskonałości za pomocą peelingu kawitacyjnego. Już pisałam na innym wątku, robiłam pakiet kawitacji 5 zabiegów, i teraz go powtórzę i nie potrzebne mi będzie oczyszczanie manualne. Myślałam też nad kwasami ale za bardzo ingerują w skórę a ja nie mogę sobie na to pozwolić. Owszem czasami przyda się manualne ale później dla podtrzymania efektów kawitacja jest świetna. Ja za pełny zabieg zapłaciłam 72 zł ( z maską algową ) bo trafiłam w Laime na spory rabat :):) polecam

kanciata 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-08-24, 00:51 

Ja stosuję i szczerze polecam oczyszczanie nieinwazyjne, mocą naturalnych kosmetyków. I uwierzcie mi: działa;) Nie wierzyłam dopóki się nie przekonałam.

yoasia23 
Coś już napisała
yoasia23

Wysłany: 2010-04-20, 09:56 

tu sie calkowicie zgadzam .ja oczyszczam skore przy pomocy glinek kosmetycznych

bananamuffin 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-18, 12:07 

Ja niedawno byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy i tam ten zabieg wykonywano za pomocą kwasu z gorzkich migdałów, który rozpuszcza pryszcze i inne niedoskonałości. Jest to metoda nieinwazyjna - kosmetyczka wyciska tylko niektóre pryszcze, jednak zabieg trzeba powtórzyć.

MobilnyGabinet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-31, 15:08 

Ja uwazam ze to bardzo przydatne zabiegi, które nie sa az takie drogie;) No oczywiscie zalezy od salonu:)

MobilnyGabinetKosmetyczny.pl- Zapraszamy!

ola87 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-21, 00:04 

przeciez jak warszawa to masz przede wszystkim denique w arkadii z tych lepszych kosmetyczek i salonow

amelj 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-23, 13:59 

A ja na zajeciach musiałam przez to przechodzic i powiem tak : NIGDY WIĘCEJ :) Okropnie bolało, na drugi dzień- skóra zaczyna się łuszczyć, schodzi płatami xD Nie zauwazyłam u siebie za to zaczerwienienia i "poorania twarzy" , tj po zabiegu twarz była przez godzinke czerwona i podrazniona, to wszystko. I mysle ze jesli ktoras z Was wyszła z pooraną twarza, to kosmetyczka zle wykonała zabieg i tyle ;)
Tak czy inaczej mam cere nienajgorsza i wystarcza mi jak sobie zrobie pozadna mikrodermabrazję (nawet taka w domu) albo peeling kawitacyjny.

Odpowiedz do tematu