Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-07-13, 13:53
Dzięki za pomoc :) A odnośnie zabiegów takich jak ultracontur, fale radiowe czy jakieś inne rozpuszczające tłuszcz to możecie coś napisać? Byłabym wdzięczna za info gdzie można zrobić tanio i dobrze. Pozdrawiam
siweksik28 Użytkowniczka
Wysłany: 2009-07-16, 14:00
We Wrocławiu w centrum terapii laserowej maja endermologię, która b.fajnie poprawia jędrność skóry a przy okazji modeluje sylwetkę dla mnie to najfajniejszy sprzęt jak ktoś chce się pojędrnić albo pozbyć cellulitu cena też nie jest zła, adres stronki- ctl.wroc.pl
Marikaa Początkująca
Wysłany: 2009-08-14, 15:29
Ja mogę polecić centrum Laime w Krakowie. Z tego co wiem mają tam bardzo dużo zabiegów typu RF, lipomax, ultracontur, cellulogie.. na pewno znajdziesz coś dla siebie, konsultacje są bezpłatne także zadzwoń i spróbuj. Ceny też przystępne, pozdrawiam
Sama po ciąży miałam z tym klopot
Pomogła mi bielizna obciskujaca i kremy nawilzajaco-ujędrniajace, no i troche cwiczeń
Życze szypkiego powrotu do wymarzonej kondycji
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-01, 20:22
no ale z tego co wiem to bielizna nie sprawi ze nasz brzuch nie bedzie obwisly, jedynie zakryje to.
ja jestem w 7 miesiacu ciazy. nigdy nie bylam fanka sportu i wiem ze nie bede, wiec cwiczenia odpadaja. bielizna napewno tez, bo ogolnie to zle mi sie kojarzy. wierze za to w moc kosmetykow, zabiegow i moich magicznych rak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum