Dziewczyny - jakie obuwie waszym zdaniem będzie modne jesienią 2011?
Wybieram się na zakupy i nie wiem w co celować :D
Może być coś efektownego, ale bez przesadyzmu
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-09-05, 16:11
Moim zdaniem tenisówki i adidasy są wiecznie modne, także w tym sezonie również postawię na tego typu obuwie. Już wybrałam sobie boskie buty New Balance które idealnie nadają się na naszą jesienną pogodę.
Buty sportowe to raczej tylko do biegania w moim przypadku. Zbyt poważna już jestem
ewelynka - chyba trafiłam, bo upatrzyłam sobie botki do kostki na obcasie. Tak wyglądają mniej więcej: http://www.merg.pl/obuwie...camel-1946.html Będą ok?
Ładne, ale jak dla mnie zbyt masywne... za dużo dodatków... Do mnie by nie pasowały za drobna jestem i optycznie by mnie obciążyły. Kolor fajny- modny w tym sezonie
Agnesska Coś już napisała Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Cze 2011 Posty: 19 Skąd: Krk
Wysłany: 2011-09-07, 10:56
Dokładnie - fajne adidassy, reeboki, czy nike tylko do biegania. Osobiście wole coś bardziej eleganckiego, a jesli chodzi o styl bardziej miejski, to.. trampki:)
Pieknosc Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-07, 17:31
A mnie się bardzo podobają bo w zasadzie mają wszystko co lubię. Szczególnie fajny jest ten obcasik
Również szukam fajnego obuwia na jesień. Adidasy już mam - teraz faktycznie jakieś botki muszę znaleźć
hmm... wydawało mi się, że coś tutaj pisałam. To co masz konkretnego na oku? Jakieś fotki pokażesz? W sieci jest przecież mnóstwo obuwia - sporo fajnych pozycji można znaleźć
Kiedyś obawiałam się kupowania butów przez internet, ale wszystko do pierwszego razu. Teraz kompletnie nie widzę w tym problemów. Jest szybciej, taniej i łatwiej.
Pieknosc Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-20, 16:53
Hmmm... strasznie mi się podobają takie - http://www.merg.pl/obuwie...getra-1085.html są super Chociaż muszę się jeszcze zastanowić czy nie poszukać po rynkach. Miałam bym ogląd na to w czym dziewczyny chodzą i wtedy kupiłabym coś zupełnie innego
Pieknosc - są naprawdę fajne, ale to chyba już bardziej na zimowe klimaty, a nie na jesień, prawda? Zresztą jesień ma być w tym roku w Polsce naprawdę piękna. Już teraz to widzimy
ewelynka - koniecznie pokaż foto. Nie wiem o które buciki ci dokładnie chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum