Mnie się podobają botki za kostkę, mówię o nich "ala kot w butach" :) Na jesień, chłodne, deszczowe dni polecam buty na szerszym, masywniejszym obcasie bądź koturnie. Zamsz wydaje mi się mało praktyczny, ciężko się go czyści. Jeśli miałabym kupić sobie adidasy to tylko białe i zdecydowanie bardziej na późną wiosnę-początek lata :)
W tym momencie kompletnie mi nie odpowiadają. Nie mój styl. Oczekiwałabym od nich większego polotu, większej atrakcyjności i ciekawego wyglądu. Jakoś bardzo wybredna zrobiłam się w zakresie obuwia. Niby oszczędna ze mnie kobieta, a oczekuję Bóg wie czego :D
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-10-04, 12:01
Quob1 napisał/a:
A jakie buty na jesień polecacie, ale na niskim obasie albo płaskie - dużo poruszam się na piechotę i wysokie obcasy nie są za wygodne?
Można wybrać buty na malutkim obcasiku, takim szerszym, teraz słupki takie niezbyt wysokie są znowu modne, wygoda, elegancja, i można w nich dużo chodzić :)
CarrotShake Coś już napisała
Wysłany: 2011-10-12, 13:58
Na witrynach królują słupki i to wysokie, dopiero wchodząc w głąb sklepu można znaleźć jakieś bardziej realne fasony - worker boots wchodzą bardzo energicznie, mam nadzieję, że ten trend się przyjmie nie tylko na ten sezon, bo dla mnie to idealne alternatywa dla glanów ;) Wedges, czyli kopytka też się dobrze trzymają, nie trzeba ich wyrzucać z szafy, ale nie sądzę, żeby to było bezpieczne obuwie na zimę, muszą być bardzo dobrze wyprofilowane - więc lepiej zapłacić trochę więcej, a mieć pewność, że trzymamy się stabilnie na nogach ;) I workery i kopytka są na pewno dostępne w necie, oba fasony widziałam na pewno na stilago.pl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum