Wysłany: 2010-02-15, 16:20
Czarna zależy co komu pasuje, Macrolane to takie modelowanie piersi bez szwów i bez bólu, nie ma prostszej naturalnej metody, no ale każdy wybiera sobie to co uważa za najlepsze, jak chcesz aby piersi były baardzo duże wtedy wybierasz silikon.
halszka absolutnie się z tobą nie zgadzam, ja nie mam dużych piersi, ja je dopiero "teraz mam;-) " Przed ciążą miałam małe jędrne 75B i dobrze mi z nim było, ale urodziłam i wykarmiłam bliźniaki, a to co zostało z nich "po" to 2 wiszące uszy jamnika . A wybrałam sylikon bo 15tys raz na 15-20 lat ok, ale między 15 a 20tys za raz na 5lat- bo takie jest mniej więcej wchłanianie- to już finansowy killer
Oczywiście zgadzam się że dla każdego do wyboru do koloru, oczywiście implanty swoją drogą, ale i macrolane też jest jak najbardziej właściwe, zależy co się chce osiągnąć. Ja myślę że wszystko to kwestia też konsultacji z lekarzem, on najlepiej doradzi.
Wysłany: 2010-02-16, 17:45
No tak, nieraz silikon jest jedynym wyjściem, bo takie wiszące uszy jak to nazwałaś to chyba nawet nie da się inna metodą :) No i kasa też się liczy, tutaj się z Tobą zgadzam.
ipsirek Początkująca
Wysłany: 2010-05-10, 12:09
ja jestem jednak za tradycyjnymi implantami..
robiłam rok temu w wawie i jestem zadowolona
nic doda nic ujac - az miło w lustro spojrzec ;)
i wreszcie sie nie wstydze wyjsc w bikini..
a ja byłam już nastawiona na zabieg i przez przypadek w moje ręce trafiły tabletki Bustello. Dla mnie rewelacja! Moje piersi są 2 rozmiary większe, są jędrne, pełne, sterczące i co dla mnie najistotniejsze zanikneły mi rozstępy. Tanio i bez skalpela. Polecam :)
ChineseDoll Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-26, 11:16
No nie wiem, czy tabletki mogą się sprawdzić, nawet jeśli w ich składzie są jakieś niewyobrażalne ilości kolagenu, to i tak nasz organizm nie jest w stanie go absorbować na tyle dużo, żeby widać było efekt. A co do zabiegów, to ja trochę bałabym się Macrolane - czasami można spotkać się z ciężką reakcją alergiczną na kwas hialuronowy. Pod tym względem na pewno bezpieczniejsze jest powiększanie własnym tłuszczem, no i po powtórce zabiegu efekt utrzymuje się znacznie dłużej. Co prawda niewiele klinik na to w swojej ofercie, z tego co wiem, to takim operacjami zajmuje się dr Osuch z Warszawy.
malwina123 Coś już napisała
Wysłany: 2012-03-22, 17:10
ChineseDoll napisał/a:
No nie wiem, czy tabletki mogą się sprawdzić, nawet jeśli w ich składzie są jakieś niewyobrażalne ilości kolagenu, to i tak nasz organizm nie jest w stanie go absorbować na tyle dużo, żeby widać było efekt. A co do zabiegów, to ja trochę bałabym się Macrolane - czasami można spotkać się z ciężką reakcją alergiczną na kwas hialuronowy. Pod tym względem na pewno bezpieczniejsze jest powiększanie własnym tłuszczem, no i po powtórce zabiegu efekt utrzymuje się znacznie dłużej. Co prawda niewiele klinik na to w swojej ofercie, z tego co wiem, to takim operacjami zajmuje się dr Osuch z Warszawy.
Też zdecydowanie uważam, że tłuszcz bezpieczniejszy tylko trzeba pomyśleć gdzie i jak to zrobić. Wiem że od dawna ta metoda jest robiona bo się przymierzam od jakiegoś czasu tylko taką metoda jak pisze koleżanka to też niestety to trzeba uzupełniać ten tłuszcz co jakiś czas bo on się wchłania
Ale znalazłam ostatnio informacje w necie że jedna lekarka z Warszawy Monika Grzesiak powiększa tłuszczem jakoś specjalnie przerobionym, odwirowanym czy jakoś tak i raz zrobiona pierś pozostaje bez potrzeby uzupełniania. Pod względem ekonomicznym i zdrowotnym to lepiej bo taniej z racji mniejszej ilości zabiegów
Słyszałyście o tym?
malwina123 Coś już napisała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum