Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: chirurgia plastyczna, polsat

Nowy programo o chirurgii plastycznej
Autor Wiadomość
ChineseDoll 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-13, 14:55 Nowy programo o chirurgii plastycznej

Widziałyście już ten nowy program o polskiej chirurgii plastycznej? Są dwie prowadzące, kojarzę Elżbietę Zającównę, ale Katarzyna Romanowska jest dla mnie trochę anonimowa, kojarzycie ją skądś? Co w ogóle sądzicie o takiej formule programu?

marchewkowa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-10-19, 13:52 

Takie to amerykańskie mocno - pewnie kobietki będą pokazywały, jak zmienia się ich ciało, jak dla mnie, to jest osobista sprawa i na pewno bym się do takiego programu nie wybrała, raczej nie będę oglądała ;).

Rewelou 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-20, 11:23 

Ja nie popieram zabiegow z uzyciem skalpela.
Wszystko mozna zrobic naturalnie. Poza tym takie programy tylko wpedzaja koniety w kompleksy. Szczegolnie w takim biednym kraju jak polska, w ktorym na chleb ludziom brakuje.... A tu bogate paniusie siedza i opowiadaja jak to fajnie sie operowac. A to kosztuje kuuupe kasy...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-10-26, 11:54 

Wkracza do nas amerykanizacja.... To co u nich to i u nas.
No cóż świat idzie do przodu i operacje plastyczne nie są już odbierane tak jak dawniej. Teraz to jest normalna sprawa i praktycznie nikt nie wstydzi się tego, że jest po kilku zabiegach. Oczywiście wiele gwiazd temu zaprzecza.
Za niedługo botoks stanie się czymś tak normalnym, że nikt nie wyobrazi sobie bez niego życia....

Rewelou 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-26, 16:37 

pewnie tak, ale czy wszystko co stamtad jest dobre i nalezy to brac bezkrytycznie?
jezeli ktos ma na rawde jakis problem "urodowy" to uwazam, ze powinien/powinna sie zoperowac, bo to poprawia stan psychiczny, ale jak ktos przegina i ma usta jak detka z opony, a piersi jak balony, to juz gorzej.... nieruchome czolo tez nie jest najfajniejsza opcja, bo jak nie jest sie osoba ekspresywna, to masz klopot z komunikacja ;) nie wyrazasz emocji....

wiec wszystko dobre, ale w miare potrzeb i z umiarem. a to co sie dzieje w stanach to rzez jakas jest....

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-10-29, 15:32 

Ja widziałam chirurga w programie TVN to chyba było, dr Sankowski wypowiadał się o operacjach na czym to polega i bardzo zaciekawił mnie tematem i swoją wiedzą. Spodobało mi się, przede wszystkim zaznaczenie faktu, że skalpel nie zawsze jest rozwiązaniem i przy licznym zespole skladajacym sie z wielu specjalistow mozna uniknac noża.
Tego wspomnianego wyżej programu nie widziałam. Czy to polega na pokazywaniu pacjentek po zabiegu czy też wypowiadają się eksperci ?

fanaberia 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-07, 13:06 

Ja myślę że dobrze że są takie programy bo pokazuje się na cym to wszystko polega, mnie te programy bardzo zniechęcają do operacji plastycznych :) więc mi wychodzi to na zdrowie :)

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-21, 18:46 

te prowadzace to pomylka
prowadza dialogi jak w serialu... dramat

pusiala 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-27, 23:50 

A kto płaci za operacje pacjentek? Twórcy programu?

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-11-28, 10:40 

Taaak, prowadzące i ich zaaranżowane sztuczne dialogi to dramat, a do tego na siłę chcą z tego wycisnąć jakąś fabułę- bez składu i ładu. BEZNADZIEJA. Choć rozmowa z psychologiem, którą oglądałam tam ze dwa razy bije wszystkie rekordy- wygląda jak odpytywanie na lekcji, recytacja wyuczonych formułek- nie wiem, jak można coś takiego nakręcić a potem wyemitować.

Swoja drogą, interesuję się chirurgią estetyczną, więc postanowiłam zaznajomić się z tym programem. Amerykańskim czy brytyjskim wersjo jednak nie dorównuje- nie jest emocjonujący ani spektakularny. Ot, sztuczny tworek nieudolnie zagapiony z Zachodu. Wybrane kobiety, te które widziałam, były wg mnie dość atrakcyjne, a operacje jakoś nie bardzo je zmieniały.

ps: Pusiula, płacą podobno sponsorzy, czyli ci, którzy reklamują się poprzez ten program-salony urody, koncerny kosmetyczne, może sama klinika, w której odbywają się zabiegi prezentowane na ekranie.

Odpowiedz do tematu