kinga22 Początkująca
Wysłany: 2007-04-05, 01:50
Nowatorska technika oczyszczania twarzy - Kawitacja - w Wwie
hej!
Mam cere atopową i każdy kto taką ma wie ile trzeba sie natrudzić by cokolwiek zrobić, nie mówiąc o kosmetyczce których juz chyba odwiedziałam dziesiątki...
Udalo mi sie trafić do gabineciku urody w oklicach Palcu Zbawiciela!
Dziewczyny! na oczyszczanie twarzy TYLKO TAM!!!!!! Salon posiada specjalne urządzenie do Kawitacji- bezbolesnego oczyszczania skóry! Pierwszy raz w zyciu wyszłam zadowolona z gabinetu kosmetycznego i do dzisiaj nie musze używać podkłądu by ukryć zaczerwienienia i podrażnienia na mojej twarzy!
Wystarczy popatrzyć na marki kosmetyków jakie uzyw dziewczyna w salonie - nie trzeba dodatkowo chwalic!
Ceny calkiem przyjemne dodatkowo są jakies pakiety itd.
tak kawitacja jest super ale sprawdza się przy skórze która nie ma ropnych zmian zapalnych. Kawitacja polega na ogólnym oczyszczeniu cery głownie ze zrogowaciałego naskórka oraz plytko położonych zaskórników otwartych. Skóra po tym zabiegu jest miękka i delikatna w dotyku a to głównie dzięki usunięciu martwego naskórka kóry wraz z tłuszczopotem zalega na skórze
Nie idź. Zniszczą ci cerę. Odradzam wszelkie zabiegi. Motylek ty nic nie kombinuj. Kosmetyczka nadaje się do celulitu, paznokci, pedicuru i manicure nic więcej.
_________________ Kocham was, cera jest ważna dla każdego.
mówię zawsze bez ogródek. Wera
Weronika - uważaj żebyś sie komuś nie naraziła - wypowiadając takie słowa!!! Sama pracowałam jako Kosmetyczka i nie chciałabym usłyszeć takich słów. A manicure i pedicure akurat to nie była moja bajka. Cellulitu też nie tykałam. Więc co ja właściwie robiłam - według Ciebie?? Ale na szczęście nic złego nigdy nie słyszałam na temat swojej pracy-wręcz przeciwnie. A to co piszesz - świadczy tylko o Tobie!!! No chyba że to żartobliwe sprzeczanie sie z którąś z dziewczyn Kosmetyczek wypowiadających sie na FORUM?
Pozdrawiam
Agata
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
monia1983 Coś już napisała
Wysłany: 2009-01-23, 11:41
Urządzenia do kawitacji wcale nie są drogie! Każda kosmetyczka może sobie pozwolić na posiadanie takiego u siebie w gabinecie!
Polecam zajrzeć na stronę internetową www.zoltanelectronics.pl do zakładki kawitacja:) Lub www.beautyart.waw.pl
Pozdrawiam serdecznie!!!
Troche mnie zatkała ta wypowiedz o kosmetyczkach i kawitacji która niszczy cerę? Skąd na boga takie stwierdzenia?! Ja skończyłam trzy lata licencjatu i kończę studia magisterskie z kosmetologii i napewno nie robie tego żeby tylko piłować paznokcie, pracując w zawodzie udało mi się uratowac nie jedna buźkę a zniszczonych cer na koncie nie mam, więc nie zgadzam się z koleżanką w ani jednym słowie i tyle.
Tipsow sobie nie robie, cellulitu nie mam, więc jedyne co mi pozostaje to dbać o cerę.
Znajoma namówiła mnie na peeling i się opłacało. Co prawda byłam raz, bo nie stać mnie na więcej zabiegów, ale efekty są niesamowite. Tak jak piszecie - cera jest delikatniejsza i świeższa. Kosmetyczka mówiła mi też, że znaczenie ma sprzęt jaki się do takich zabiegów stosuje. Wiadomo im lepszy tym skuteczniejszy, ja miałam to szczęście, że na taki trafiłam ;)
Jak będziecie się wybierały na kawitacje to pytajcie o markę Giovanni, wtedy zadowolenie z peelingu gwarantowane :)
Anula, moja cera nie była w złym stanie, więc efekty były widoczne niemalże od razu. Pewnie w przypadku bardziej zniszczonej np. trądzikiem skóry te rezultaty, które ja osiągnęłam pojawiłyby się dopiero po kilku zabigach.
Zresztą sama kosmetyczka była zaskoczona. Żeby jednak utrzymać skórę w zdrowym stanie poleciła mi peeling gomage dla skóry wrażliwej firmy Maystar. Stosuję go teraz raz w tygodniu i cera jest nadal delikatna i świeża. Peeling to jednak podstawa w dbaniu o cerę.
anik Początkująca
Wysłany: 2009-10-16, 18:44
mnie z dolegliwosci mojej cery wyleczono w gabinecie Salon urody Anny Zajdel w Warszawie. kilka porzadnych, profesjonalnych zabiegów plus kilka życzliwych porad i problemy z którymi męczyłam się x lat zaczęły ustępować. Polecam to miejsce!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum