Widziałam ostatnio gdzieś w gazecie, że ma pojawić się nowa seria Ziaji Ulga dla cery wrażliwej - czy któraś z Was widziała już w sklepie czy aptece te kosmetyki?
Z artdeco to widziałam, że są dwa nowe odcienie lakierów 272 i 293, może już próbowałyście? jeśli tak to napiszcie czy równie fajnie wyglądają już na paznokciach.
Z Ziaji nie widziałam tego, aczkolwiek miałam kiedyś żel do mycia twarzy dla skóry wrażliwej i niestety dla mnie okazał się bublem, mimo że lubię kosmetyki tej firmy. Bardzo wysuszał mi skórę i robiły się na niej białe place...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-11-25, 14:10
Mam teraz z serii ulga płyn do demakijażu - bardzo fajnie zmywa. Lepiej nawet niż inne tej firmy, które miałam.
Ja nim zmywam tylko oczy, bo do twarzy mam żel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum