Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cos, dla, doczekalem, klasa, koncu, mezczyzn, sie

No i się doczekałem :) W końcu coś dla mężczyzn z klasą!!!!!
Autor Wiadomość
Patriko 
Początkująca
Patriko

Wysłany: 2008-06-26, 13:14 No i się doczekałem :) W końcu coś dla mężczyzn z klasą!!!!!

Witam wszystkich, długo czekałem na taką firme, no i w końcu jest:) Mówie o 4VOO,
z tego co wyczytałem 4VOO to jest już w Polsce, sam kupowałem kiedyś te kosmetyki przez neta i szczena mi opadła. Luksus to mało powiedziane.
Mają dwie linie do pielęgnacji i wizażu, sporo ludzi się napewno dziwi, "jak to faceci? wizaż?"
Więc opowiem wam coś o tym, używałem ich kosmetyków do wizażu, ważne spotkanie, nałożyłem ich puder, rewelka, kompletnie pozbyłem się tego co u wielu zadbanych facetów jest koszmarem, święcąca twarz, masakra. Totalnie nic nie było widać bo ten puder jest bez koloru, tylko mat.
Napewno skorzystam jeszcze z ich kosmetyków, może tanie nie są ale za luksus się płaci:)
Jak jest ktoć ciekawy to macie ich stronke :!: www.4voo.pl

A tak w sumie to co sądzicie o męskim make-up?
[/b]

Darish:)

Wysłany: 2008-06-26, 16:38 

Patriko napisał/a:

ja czasami tuszuje niedoskonalosci mojego faceta przed waznymi spotkaniami i uroczystosciami ;) nie uwazam tego za cos zlego, kiedy widze siebie w miare gladka a faceta jak niezaorane pole;p pozatym lubie bawic sie jego twarza;) on tak samo, sam nie posmaruje sie kremem tylko mowi, ze woli jak ja to robie, zamyka oczy i sie rozkoszuje:D

Patriko 
Początkująca
Patriko

Wysłany: 2008-06-26, 21:00 

No tak, bo męski make-up całkowicie różni się od damskiego. My staramy się ukryć niedoskonałości tak aby nikt tego nie zauważył.
Puder, korektor, czasami delikatna kredka pod oczy, naprawde tego nie widać a facet nabiera blasku.
Będe się zachwycał cały czas 4VOO za co mi wybaczcie (jak spróbujecie od nich produktu bedziecie wiedzieli dlaczego)
Jak już wam wspominałem o pudrze 4VOO, co mnie najbardziej zdziwiło, to że nie pozostawia śladu na ubraniach, z początku byłem przerażony bo faktycznie gdzieś wyczytałem że nie ma śladu, ale wiecie jak to jest, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, teraz mogę z pełna świadomością powiedzieć że 4VOO to pełna profesjonalka.
Bardzo się ciesze że w końcu caraz więcej facetów dba o siebie i nie wstydzi się o tym mówić, panowie tak trzymać.

suoneczko 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-09-14, 15:16 

Patriko napisał/a:

Jeśli chodzi o tuszowanie to nie widzę w tych żadnego problemu.W końcu super jak facet o siebie dba,a tym bardziej jeśli ma jakieś niedoskonałości wg mnie powinien zatuszować i już.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-25, 19:24 

niestety mam pewien odrzut, kiedy widzę faceta "pielęgnującego" ciało, czyli np. chodzącego na solarium, stosującego balsam nawilżający do ciała albo malującego wargi pomadką (WIEM, CO ZARAZ O MNIE NAPISZECIE :!: :-D ). Dla mnie facet zadbany a nie pacynkujący się to taki, który bierze prysznic, myje głowę i nie stosuje żeli, brylantyn czy, broń Boże, mojej prostownicy do włosów ;-) , myje zęby, używa płynu do płukania ust i żuje gumę celem odświeżenia oddechu "na mieście", używa antyperspirantu i wody toaletowej dla mężczyzn, po goleniu używa balsamu łagodzącego podrażnienia, na wypryski stosuje toniki i żele punktowe a na wargi nakłada zwykły krem ;-) I kiedy używa kremu do rąk tylko wtedy, gdy jest to konieczne, a nie po każdym umyciu rąk - bo czego nienawidzę najbardziej to natłuszczonych rąk u faceta...

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2008-10-25, 19:27 

a dlaczego nie po każdym umyciu? a natłuszczone ręcę to pewnie wina kremu, powinien wybrać taki który szybko się wchłonie, zresztą faceci nie lubią tłustych kosmetyków

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2008-11-02, 18:25 

Patriko napisał/a:

tolerancyjna jestem,ale do pewnych granic-korektor itp.to bez problemu,ale np.tusz to rzęs to..ekhem, nie podoba mi się i już.przesada po prostu, no i jakoś dziwnie to wygląda ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2008-11-16, 17:25 

Kim napisał/a:
a dlaczego nie po każdym umyciu? a natłuszczone ręcę to pewnie wina kremu, powinien wybrać taki który szybko się wchłonie, zresztą faceci nie lubią tłustych kosmetyków

my kobiety też raczej nie lubimy ;-) moim zdaniem skóra też ma coś do powiedzenia o wchłanianiu, bo nie na każdego taki sam krem do rąk zadziała identycznie - np. moja koleżanka poradziła mi Garniera takiego w wiśniowym opakowanku bo wiedziała, że nie znoszę tłustego filmu po kremie a muszę używać. powiedziała, że jak dla niej w try miga się wchłania i ręce nie są tłuste. a ja kupiłam i dupa, mnie się nie wchłania, ręce mam tłiste i tyle :-/ nie zoszę kremów do rąk, szkoda, że nie da się bez nich żyć (w zimie muszę używać :evil: )

Odpowiedz do tematu