Witam serdecznie, czy ktos ma pojecie jak wykonuje sie nitkowanie brwi?? bardzo zainteresowala mnie ta metoda ale wyczytalam tylko "o niej" a nie jak sie wykonuje. Czy ktos moze mnie poinstruowac jak to sie robi, jakie jakie przybory sa potrzebne, wiem ze nie tylko brwi można wykonywac. Pozdrawiam serdecznie.
anitapetryszyn Początkująca Vice Mistrzyni Świata Nail Art
Wysłany: 2010-08-24, 00:28
Madzi na Youtube.com masz pełne filmy instruktażowe łącznie z tym jak trzymać nitkę :) bajecznie proste
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
A czy któraś z was przeżyła taki zabieg i mogłaby się podzielić wrażeniami?:) Jak było, gdzie, za ile? Bo ciekawi mnie to też od tej strony ...a nigdzie info znaleźć nie mogę.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nitkowanie chyba można tylko samemu w domu zrobić, salony chyba tego nie oferują. Boli pewnie tak jak pincetą.
Wysłany: 2010-09-03, 14:58
Nitkowanie
Byłam na nitkowaniu i to naprawdę działa - nawet małe włoski da się uchwycić i co najważniejsze - nie podrażnia, nie boli. Rozmawiałam z Pania, która to robi i ona mnie namówiła na kurs, żeby nauczyć się poprawnie wykonywać nitkowanie. W szkole select mają taki jednodniowy i dostaje się nawet szpulkę nici, na ktorych się pracuje. Fajna sprawa, mam nadzieję, że to mi będzie dobrze wychodziło, bo na łatwe to to nie wygląda, ale i tak myślę, że warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum