hmm ja np. futra naturalnego- nie lubię jak zabijają zawierzaki :|
albo kalesonów hihi :P jest jeszcze dużo hehe ale wy napiszcie czego byscie nigdy nie założyły :)
DŁUGIEGO futra, białych/różowych/złotych/srebrnych kozaków, rozkloszowanych spódnic do kolan (ostatnio widziałam coś takiego w tych wszystkich Solarach, Monariach:P, kompletna tandeta)...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-09-23, 10:20
różowego sweterka z piórami itp.
futra sztucznego czy prawdziwego,
białych kozaczków,
złotych adidasków,
kwiecistej sukienki/spodnicy ktore byly ostatnio modne
Sztruksy miałam raz w życiu... Kupiła mi je mama, jak miałam 12 lat i uwierzcie mi, dała sporo kasy, ale te spodnie miałam przez 5 lat, co prawda później już ich nie nosiłam, bo były zniszczone, ale po domu były to najwygodniejsze spodnie jakie miałam. A teraz już nie noszę sztruksów, wolę jeansy zdecydowanie :P
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
mandarynka07 Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-23, 11:13
Białych albo lateksowych kozaczków:P Generalnie wolę sportowe obuwie, a szpilki okazyjnie, ale muszą być klasyczne,a nie jakieś dziwolągi:P
- białe kozaczki - wiadomo
- spodnie "alladynki" - co to ma być?!
- ogrodniczki - każda kobieta wygląda w nich jak ciężarówa
- bluzka z dekoltem w formie dziurki w okolicach biustu - mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi
- cokolwiek z nadrukiem "wężowej skórki"
- suknia model "polskie wesele" (komplet: na górze paskudny pseudo-gorset, na dole pseudo-balowa spódnica; paskudztwo bez względu na kolor)
To tak na pierwszy strzał, ale pewnie znalazłoby się więcej.
_________________ I have no ambition to appear nice.
Karl Lagerfeld
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-23, 18:32
spodni na kantkę nawet za dopłatą
beretu, czapki czy czegoś w tym stylu
tych okropnych botek których teraz pełno w sklepach
nic w kolorze intensywnego różu
butów na płaskim
dresu
adidasów czy innych takich, na jakiś fitness czy coś to tak ale nie na co dzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum