Spodnie dresowa jestem ZA. Jak tylko przychodzę z zajęć pierwsza rzecz jaką robię to przebieram się w spodnie dresowe czasem w spodeneczki i już wygoda jest. Kolejną czynnością jest upięcie włosów Nie ma to jak WYGODA
1. Klasyczne rurki bez żadnych pierdół na kieszeniach
2. Jedna a porządna para szpilek
3. Kilka porządnych staników
4. Seksowna bielizna
5. Para czarnych rajstop 60den
7. Biała bokserka
8. Wisior na szyje
9. Marynarka
3. Czarne leginsy
4. Glany
5. Balerinki
6. Ładny, wygodny dresik
7. Duża i mała torebka
8. Kolczyki
9. Ciepła bluza
Wysłany: 2009-11-16, 10:28
Nie mogłabym przeżyć bez jeansów - jak chyba większość z wypowiadających się dziewczyn.
Wysłany: 2009-11-18, 15:10
moj nowy nabytek czyli turkusowy plaszczyk ! w cieplejsze dni jak np dzi ciezko mi sie z nim rozstaje..
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-12-07, 21:03
Jeansy to chyba podstawa dla współczesnych kobiet i zadna z nas nie jest w stanie się beznich obuć. No druga rzecz na liście to torebka - pomyślcie co by było gdybyśmy nie miały w czym nosić naszych szpargałów.
ja również nie mogłabym żyć bez jeansów, mam ich z 10 par. Na 2 miejscu są sportowe buty, mam ze trzy pary reeboka (moje ulubione), i koniecznie jakaś wygodna sportowa bluza
Nie mogłabym się obyć bez dżinsów rzecz jasna i bez seksownej bielizny, która powinna być jak druga skóra :) Uwielbiam też wszystkiego rodzaju dodatki: biżuterię, szale, chusty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum