Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-09-06, 21:31
warto zainwestować w dobry krem czy balsam do ciała, bo od tego jak teraz w młodości będziemy dbać o skórę będzie zależał jej wygląd za 20 lat, jednak nie przesadzałabym z pieniążkami ponieważ firmy kosmetyczne zachęcają MARKĄ a nie składem produktu, mechanizm działania rynku jest naprawdę skomplikowany, ale jak już ktoś wcześniej pisał płacimy za reklamę i promocję firmy, a oddzielnie za sam kosmetyk
a jeśli chodzi o Ziaję to przyznaję, że zachowywałam się jak snobka i nie kupowałam tych kosmetyków ze względu na niską cenę co równało się w moim przekonaniu niskiej jakości kosmetyku, na szczęście dzięki temu Forum i Forumowiczkom przekonałam się do Ziai i jestem z tego dumna:-) no i oczywiście zmieniłam zdanie pozdrawiam wszystkie Ziajofanki
Włąsciwie to wiekszosc kosmetyków ma bardzo podobny skład i jak dobrze piszesz-płacimy za marke. Wszystko zalezy od naszych potrzeb: czy chcemy miec gładka czy tez jedrna bez zmarszczek skóre.
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum