Szukałam i nie znalazłam...
Poddaję się i dlatego zwracam się z pomocą...
Nie dostaję na meila powiadomień:
Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałaś wiadomość...
Mam zaznaczone na TAK... i nic...
Nata to bardzo dziwne, sprawdziłem ostatnio dodanych użytkowników u nikogo nie ma problemy z wyświetlaniem podpisu. W ustawieniach forum wszystko gra u Ciebie w profilu również. Uruchomiłem u siebie powiadomienia więc też zaraz będę wiedział czy z powiadomieniami jest jakiś problem ale nikt wcześniej się na to nie skarżył a nawet z tego co tu pisały użytkowniczki to wyłączały powiadomienia na email bo to działało i przychodziło im zbyt wiele tego.
Czy mogłabyś założyć jeszcze jedno testowe konto - przyjrzymy się tej sprawie bo to może problem z ustawieniami u Ciebie, np. cookies lub coś podobnego.
no od samego początku mam problem..
kryłam się cichaczem z problemem... ale postanowiłam napisać i zapytać...
no nie dostaję...
z innego forum przychodzą wiadomości z tego nie...
[ Dodano: 2009-07-18, 13:18 ]
o masz ci los podpis jest... ale powiadomień niettttt....
[ Dodano: 2009-07-18, 13:18 ]
ale dopiero teraz podpis się pojawił przy tej odpowiedzi wcześniej go nie było...
_________________ Przyznaje się do związku z siedmioma krasnalami, ale podkreśla, że nie jest łatwa. Pocałuj jej zimne martwe usta, a przekonasz się jaka jest gorąca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum