Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyki, naturalne

naturalne kosmetyki
Autor Wiadomość
AmandaNox 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-18, 23:35 naturalne kosmetyki

Witam!to moj pierwszy post na forum!chcialam zapytac czy bylyby Panie zainteresowane kosmetykami do pielegnacji ciala na bazie naturalnych olejkow?jesli tak to z mila checia w najblizszym czasie moge przedstawic oferte takich kosmetykow.:)dodam tylko,ze sa one renomowanej firmy i wspaniale wplywaja na cialo :)

Darish:)

Wysłany: 2007-11-19, 15:21 

AmandaNox, poprosimy o ta ofertę :)

blokern 
Początkująca
www.synesis.pl

Wysłany: 2007-11-29, 18:46 

i ja tez poprosze :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-12-02, 17:17 

ja też :-D

butterfly 
Początkująca

Wysłany: 2007-12-14, 22:46 

to prawda kosmetyki naturalne są naprawdę najlepsze, jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to z taką ofertą naturalnych kosmetyków można się zapoznać tutaj :

http://my.oriflame.pl/katarzynasoja

polecam!!!

Martusia 
Coś już napisała

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2007-12-17, 10:47 

i ja poproszę ;)))

shivasklep 
Początkująca
shiva

Wysłany: 2009-09-07, 22:52 

hej polecam kosmetyki naturalne marki Organique, wszystkie produkty doskonale nawilżaja skórę! Masła do ciała są cudowne, a kule do kąpieli mają w sobie tyle nawilżających olejków że skóra staje się jedwabiście gładka ! Osobiście używam od dawna i serdecznie polecam ! Wszystkie kosmetyki tej marki cudownie Pachną. Polecam także mydła naturalne z olejkami nawilżającymi, kule odżywcze do kąpieli , pianki do mycia ciała , czy też peelingi solne lub cukrowe. Efekt murowany a ile z tym przyjemności.

VitaLab 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-09-16, 10:13 

A ja bardzo prosze nie reklamowac swoich produktów a forach. Od tego sa specjalne strony i działy.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-09-16, 11:59 

popieram popieram, nie wiadomo co pisać po takiej reklamie :-/

olimpia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-18, 09:06 

hmm, co pisać ... to może ja po prostu wrócę do tematu kosmetyków naturalnych, bo sama ostatnio jestem pod ich dużym wrażeniem (szkoda że tak mało jest ich w sklepach kosmetycznych). Nie wiem z czym maiłyście do czynienia, ale ja właśnie używam Cytrynowe Ciastko - żel do mycia ciała. Rany zakochałam się w tym zapachu (taki świeży i delikatny że aż chciałoby się zjeść :lol: ). Skóra po nim jest fajnie gładka i co najważniejsze nie przesuszona. Nie spotkałam się wcześniej z tą serią nigdzie w sklepie, ale koleżanka zamówiła kiedyś w Mydlarni u Franciszka i od kiedy mi poleciła zachorowałam na kilka innych rzeczy, które maja w oferice.
Najfajniejsze jest w tym wszystkim, to że powstają z nieszkodzących składników i mają taki cudowny aromat :-)

PiekneCialo 
Początkująca

Wysłany: 2009-09-22, 12:21 

Zgadzam się, kosmetyki na bazie naturalnych składników są świetne i bardzo je lubię, chociaż czasem ciężko dostać takie w drogeriach.

DESSY 
Coś już napisała
Netto Moretto

Wysłany: 2009-10-01, 21:25 

Olejki to zdaje się jeden z lepszych wyborów jakich można dokonać... dla dobra swojej skóry :)

Odpowiedz do tematu