hm ale sake to alkohol (pomijam, że mnie on nie smakuje) czy aby nie są zbyt agresywne? Ale widzę, że na tej stronie cała masa pro-ekologicznych produktów. No i te botaniczne, które mnie tak intrygują.
z opisu wnosze ze chodzi glownie o antyoksydanty, ktore przeciez walcza z wolnymi rodnikami firma organiczna wiec bezpieczna kurcze chyba nabede bo takam ciekawa tego
_________________ jestem piękna bo chcę
cherish Użytkowniczka cherish Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lut 2009 Posty: 55 Skąd: warszawa
Wysłany: 2011-12-07, 21:56
ja teraz stosuję angielsą markę Balm Balm, polecam krem rózany do buźki, bardzo przyjemny :)
[ Dodano: 2011-12-13, 19:26 ]
Hej dziewczyny, ostatnio jak szperałam po internecie w poszukiwaniu naturalnych nowości, znalazłam bardzo kompetentnego bloga :) jestem pod wrażeniem, widać, że piszę go specjalistka, dzielę się z wami linkiem, pzd
http://ekspertpiekna.blogspot.com/
Inka a rozeznajesz się wśród wszystkich skrótów i obcobrzmiących nazw, bo mnie to jednak przerasta. Łatwiej my wybrać jeśli kosmetyk ma oznaczenia vegan, non animal test, eccocert i inne znaczki.
Botani, roślinne naturalne kosmetyki, nie wiem, czy laski zauważyłyście ale w necie na portalach pojawiło się kilka artykułów o nich. Udało mi się też wyszukać opinie kilku blogerek. Byłabym cała eko jeśli by to aż tak nie kosztowało. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum