Bardzo popularne stało się wrzucanie swoich zdjęć do sieci. Ja też uległam namowom znajomym i wrzuciłam ja na http://www.spiknijmysie.pl/profile/show/674 . Na jednym z nich możecie oglądać mnie w całej okazałości. Mam nadzieje, ze zdjęcia wam się spodobają i będę mogła liczyć na wasze głosy? Bo można na tej stronce głosować na fotki w kilku kategoriach i najlepsze są nagradzane.
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-08-20, 19:30
najbardziej mi znana z tego jest fotka.pl :) sama mam tam zdjecie :P
To tak samo jak moja kumpela tyle, że ja rozporzadzam jej kontem, bo neta nie ma i z ledwoscia udało mi się ją namowic na jedno a co tu dopiero na wiecej
Ja kiedyś miałam zdjęcia na force.pl ale po jakimś czasie wywaliłam. Na nk mam chyba ze 3 i tyle starczy ;p Nie mam nic przeciwko osobom które mają po 100 zdj ale żałosne to troche bo i tak prawdopodobnie nikt tego nie będzie miał ochoty oglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum