Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-06, 21:59
ja się boję:
1) wody, tzw hydrofobia
2) otwartych przestrzeni, tzw. agorafobia (jeśli dobrze pamiętam )
3) ciasnych pomieszczeń, tzw. klaustrofobia
4) paajjjjąąąkóóów, to każdy wie, że arachnofobia
5) zmarłych
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-07, 11:29
klaustrofobia
i ogolnie to wody sie nie boje ale nie wejde do wiekszego zbiornika wodnego gdzie nie mam gruntu pod nogami,
boje sie panicznie, ze ktos moze mnie udusic, albo ze braknie mi powietrza.
Wysłany: 2009-10-07, 18:43
Anula, kiedyś też się bałam karuzeli łańcuchowej ale musiałam w pewne wakacje pokonać swój strach, przemogłam się i do tej pory mam przepiękne wspomnienia
Wysłany: 2009-10-07, 18:56
no a mnie właśnie znajomy, który był siedzenie za mną łapał w trakcie kręcenia i zakręcał, myślałam że się posikam ze strachu ale później okazało się to świetną zabawą
Arachnofobia galopująca! W LO powiedziałam pani od biologii, że NIE BĘDĘ się uczyć o pająkach, ponieważ nie jestem wstanie otworzyć podręcznika na tym rozdziale.
Poza tym dostaję cholery, kiedy ktoś mnie szturchnie albo otrze się o mnie w miejscu publicznym. Czy na to jest jakaś fachowa nazwa?
_________________ I have no ambition to appear nice.
Karl Lagerfeld
ja sie boje panicznie pajakow ale tylko takich wiekszych;p pszczol os itp...innych insektow rowniez;/ masakra;/ boje sie rowniez duchow, wszystkiego co jest zwiazane z egzorcyzmami;p smierci tez sie boje;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum