Wiem,że silna wola często nie jest naszą mocną stroną, szczególnie jeśli chodzi o dietę, dlatego piszmy tu na bieżąco o naszych grzeszkach podczas stosowania diety. Ja przyznam się, że wczoraj późnym wieczorem będąc już w piżamie nie mogłam się powstrzymac i zjadłam 6 kostek czekolady:(
No tak, ale jeśli przez cały dzień udało mi się powstrzymać od słodyczy a przed snem zjadłam tą czekoladę to wszystkie moje starania poszły na marne :(
Jeżeli nawet skusiłaś się na tą czekoladę to nie koniec świata postanów sobie , że więcej tak nie będziesz robiła. I zanim zjesz coś słodkiego to zastanów się czy oby na pewno chcesz to zrobić .
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-21, 19:04
no wlasnie, nie popadajmy w skrajności... organizm potrzebuje cukru... ja nie mowie zeby jesc non stop słodycze ale od czasu do czasu jakis slodki specyfik jest wskazany.. czy to ciasto czy czekolada...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum