Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: klasa, nasza

Nasza Klasa
Autor Wiadomość
aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-04-10, 14:46 Nasza Klasa

Ostatnio bardzo popularny stał się portal nasza-klasa.pl. Nie wiem czy także zauważyliście to? Ja ostatnio wpadłam w ''nałóg''. Nie ma dnia żebym nie zaglądała na tą stronkę. Może macie swoje konta?

Uważam że ta strona to dobry pomysł. Można zaleźć swoich znajomych sprzed kilku lat i zobaczyć jak obecnie wyglądają czym się zajmują.

A wy co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez aagnieszkaa1 2008-04-11, 15:09, w całości zmieniany 1 raz  

Darish:)

Wysłany: 2008-04-11, 11:22 

pomysl ok, ale ludzie juz zaczeli szalec i zakladaja klasy typu "kto za pierwszym razem zdal prawo jazdy", "kto ma telefon siemens" ogolnie wszedzie o tym mowia i zaczyna to byc meczace, ale sama idea strony jest dobra;)

pierniczek

Wysłany: 2008-04-12, 10:53 

A ja nie mam konta na naszej klasie i nie zamierzam. Nie mam ochoty,żeby każdy, dowolny człowiek grzebał w mojej przeszłości, znajomych. Trzeba uważac z informacjami jakie zostawia sie o sobie w necie. Z tymi, z którymi chce miec kontakt to zazwyczaj mam, więc nie widze sensu w odnajdywaniu osob z którymi łączyła mnie tylko jedna klasa w szkole.

Pankinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-04-17, 13:47 

Ja mam konto na nk i również zauważam u siebie pewien "nałóg" :-P codziennie zaglądam standardowo :mrgreen: Bardzo się ciesze że powstał taki portal gdzie właściwie można znaleźć wszystkich (no może poza kolerzanką: pierniczek) do tej pory królowała fotka.pl która jest dla niedowartościowanych ludzi a teraz przynajmniej jest fajny pomysłowy portal dla wszystkich:) Ale też zauważyłam tworzenie się "fotkowych klanów" hehe;] typu: Najpiękniejsze dziewczyny na nk", "Najwspanialsi mężczyźni - surowe kobiece jury" :mrgreen: jest to śmieszne moim zdaniem i denerwujące dlatego nie przyjmuje żadnych takich zaproszeń...:)
I tak samo nie rozumiem zaproszeń do znajomych przez zupełnie obych mi osób.. Ludzie chyba nie potrafią się wyleczyć z fotki.pl i tworzą sobie znajomych virtual :mrgreen:

Wysłany: 2008-04-17, 13:51 

albo poprostu licza na ilosc:P czym wiecej znajomych tym jestem lepsza :P typowe myslenie dzieciakow..

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-04-17, 13:59 

No tak im więcej osób tym jest się kimś...;p Tak teraz myślą.
A co do tych "fotkowych klanów" to jest ich coraz więcej i ja osobiście czasem przyjmuje zaproszenie a czasem nie.
Ja przyznam się że w pewnym stopniu popadłam w nałóg żeby przynajmniej 1 raz dziennie odwiedzić tą naszą klasę wcześniej miałam tak z beauty-forum ;D.

Wysłany: 2008-04-17, 14:01 

heh :) ja tylko sprawdzam czy ktos dal nowe zdjecie albo czy nie mam zaproszenia ;) ale za duzo tam nie przesiaduje:)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-04-17, 14:03 

ja w sumie też patrze tylko czy przypadkiem nie mam nowego zaproszenia a zdjęcia to uwielbiam oglądać a szczególnie galerii klasowej ;p zawsze sie coś powspomina ;)

Pankinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-04-17, 14:19 

No ja także włączam tylko po to żeby sprawdzić nowe zaproszenia... ale zawsze oglądam ostatnio dodane zdjęcia przez znajomych a później znajomych moich znajomych i tak zawsze jakoś godzinka mi ucieka.. :mrgreen: hehe;] oj nk wciąga.... :-P

Wysłany: 2008-04-17, 14:20 

Pankinka napisał/a:
oj nk wciąga.... :-P

mnie tez moze troszeczke czasami :) szczegolnie jak przegladam profil faceta;p i sprawdzam jego nowe kolezanki:P;p

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-06-19, 11:30 

Ja też mam konto na n-k:) tez mialam ten nalog, że codziennie tam bylam sprawdzajac czy nikt nowy sie nie zapisal czy dostalam jakies zaproszenie i tyle:) teraz wchodze tam od czasu do czasu, denerwowalo mnie to ze portal ten wolno chodzil ale juz jest o wiele lepiej. Sam pomysł jest dobry, wielu ludzi, którzy lubili się w szkole, a kontakt się urwał odnalazlo sie po latach i teraz znow sa przyjaciólmi a może nie tylko:) wiec sama idea tego portalu jest swietna xD Jednak macie racje te wszystkie klany (chociaz czasami sama przyjmuje zaproszenia:D) są niepotrzebne, zaśmiecaja tylko n-k, ludzie tworzą je chyba tylko po to aby miec wiecej znajomych:), ale ogolnie nasza-klasa jest ok...:)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2008-06-19, 17:10 

Cytat:
mnie tez moze troszeczke czasami :) szczegolnie jak przegladam profil faceta;p i sprawdzam jego nowe kolezanki:P;p

Ja też tak robię ;)))

Wysłany: 2008-06-19, 18:16 

aagnieszkaa1, heheh chyba duzo dziewczyn to robi :D kontrola kontrola :D

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-11, 17:54 

A ja jak narazie nie mam kogo kontrolowac:( ale co tam..moze kiedys:D :-)

justi102jz 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-07-15, 13:02 

Niektorzy rywalizuja ze soba kto da wiecej zdjec kto ma wiecej znajomych . Moim zdaniem nk miala sluzyc do odnajdywania znajomych z przed lat :-)

Odpowiedz do tematu