Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: klasa, nasza

Nasza Klasa
Autor Wiadomość

kubeczek

Wysłany: 2008-07-30, 01:21 

Ja sie wykasowałam, bo dziwne osoby zaczęły do mnie pisac...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-07-30, 13:33 

kubeczek to co ci zaczęły pisać?

Darish:)

Wysłany: 2008-07-30, 16:36 

pewnie zboczuchy jakies :P
kubeczek, a tak Off Topic zrobie i sie zapytam dlaczego nick kubeczek masz ?:D

pierniczek

Wysłany: 2008-07-31, 02:35 

A słyszałyscie o projekcie Kasanda na nk?

Wysłany: 2008-07-31, 15:51 

pierniczek napisał/a:
A słyszałyscie o projekcie Kasanda na nk?

pisałam wlasnie o tym na poprzedniej str:)

kubeczek

Wysłany: 2008-07-31, 19:21 

aagnieszkaa1 napisał/a:
kubeczek to co ci zaczęły pisać?

Jakiemus kolesiowi się spodobałam, ale poniewaz mam chlopaka grzecznie podziekowałam za komplementy i za propozycje kawy, jednak spotkac sie nie chciałam.
I wtedy się zaczeło, zaczał mnie wyzywac, pisac obrazliwe wiadomosci. Zablokowałam go, to on z innych kont zaczął napierac- raz milo, raz mega niegrzecznie. Przegiął jak zaczął do moich znajomych pisac,żeby sie czegos o mnie dowiedziec... Pożegnałam sie z tym serwisem i mam spokój...

[ Dodano: 2008-07-31, 19:34 ]
Darish:) napisał/a:
pewnie zboczuchy jakies :P
kubeczek, a tak Off Topic zrobie i sie zapytam dlaczego nick kubeczek masz ?:D

Dlaczego kubeczek? Bo nie ma to jak kubeczek dobrego cappuccino na poczatek dnia ;-)

Kraksa 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-08-01, 02:52 

Yyyy no w sumie wariaci tez moga znaleźc się na Naszej Klasie, duza częsc społeczeństwa jest tam zalogowana.... mimo wszystko przerażajace. A co na to Twój chłopak?

Wysłany: 2008-08-03, 09:42 

kubeczek napisał/a:
Dlaczego kubeczek? Bo nie ma to jak kubeczek dobrego cappuccino na poczatek dnia ;-)

hehe dobre ;)) na to bym nie wpalda;p

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-12, 16:21 

Wiecie co...znudzila mi sie juz ta nasza klasa i usunelam konto, a tu ba drugi dzien kolezanka mi pisze ze jestem zapisana do naszej szkoly i mam znowu konto, w dodatku z błędem:/ ktos sie podszył :-( zgłosiłam to, ale nie wiem kiedy usuna :evil: ja nie wiem kto co ma z tego, ale to jest chamskie :-x w dodatku wysyła zaproszenia...;/

Wysłany: 2008-09-12, 21:10 

z Twoim zdjeciem ?

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-13, 11:06 

Nie na miejscu zdjecia znalazl sie jakis obrazek;p ale na szczescie juz sie sprawa wyjasnila o jak dobrze :mrgreen: dawno sie tak nie zdenerwowalam... :-/

vgrey 
Początkująca

Wysłany: 2008-10-18, 14:43 

Witam.

Nie wiem, czy ten portal ma więcej zalet czy wad. Wg mnie więcej jest wad. Bo zalety mogę wymienić 2, mianowicie:

- odszukiwanie starych znajomych (no i ewentualnie zawieranie nowych)
- zabijanie wolnego czasu

Wady? I tu chyba lista jest dłuższa...

- pożywka dla spamerów
- zdzieranie pieniędzy z użytkowników (choćby ostatnia nowość z abonamentem za oglądanie osób, które nas podglądały)
- łańcuszki (tak, bo przecież onet, epuls i nk to jedna firma i płaci za przesyłanie łańcuszków dalej... jasne... aha, no i jeszcze pojawiające się z księżyca znaczki przy profilu - oczywiste prawda :/)
- dziwne, fikcyjne profile typu "klub nokii 3210", "najdłuższe nogi na świecie" i pewnie "najbardziej kręcone, długie, czarne zęby w sieci"
- lansowanie się ludzi, którzy zrobią sobie fotomontaż zdjęcia pod piramidą i chwalą się, że tego lata zwiedzili pół świata (nawet się zrymowało)
- zapraszanie kogo popadnie, bez względu na to, czy kiedykolwiek się zamieniło choćby słowo z daną osobą, bo przecież nk to wyścig kto ma więcej znajomych, bo to pewnie odzwierciedla, czy jesteśmy lubiani i wartościowi, no ale musimy gonić, bo koleżanka Marysia z przedszkola ma 721 znajomych, a kolega Jaś z gimnazjum nazbierał już 2314 znajomych

Listę wad można zostawić otwartą.

W każdym razie uważam, że portal zaczyna umierać, bo już strasznie nudzi... A autorzy wciąż próbują zbić na nas, zwykłych, szarych użytkownikach fortunę (którą już i tak, dzięki nam mają... ale cóż, apetyt przecież rośnie w miarę jedzenia!)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-10-19, 16:12 

W sumie to kto miał już się odnaleźć to już się odnalazł;p jak dla mnie ten portal robi się coraz gorszy nie mówiąc już nic, że trzeba za niego płacic tzn jeśli chcemy zobaczyć kto odwiedził profil, a swoją drogą ciekawa jestem co jeszcze wymyślą :mrgreen:

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2008-10-19, 22:52 

ja sie zastanawiam czy nie usunac swojego konta....
wkurza mnie cale to zamieszanie i robienie kasy...
non stop jakies reklamy na paskach sie pojawiaja... ogolnie to meczy mnie tego typu rozrywka

Wysłany: 2008-10-20, 12:13 

qwerty napisał/a:
a sie zastanawiam czy nie usunac swojego konta....

tez juz coraz czesciej o tym mysle.. jednak szkoda mi zostawic swoja klase i sie od niej odciac.. moze poprostu zastane przy bardzo malym korzystaniu z portalu albo wogole nie bede tam wchodzic tylko zostawie po sobie maly slad w postaci mnie na liscie klasowej.

Odpowiedz do tematu