Jakiemus kolesiowi się spodobałam, ale poniewaz mam chlopaka grzecznie podziekowałam za komplementy i za propozycje kawy, jednak spotkac sie nie chciałam.
I wtedy się zaczeło, zaczał mnie wyzywac, pisac obrazliwe wiadomosci. Zablokowałam go, to on z innych kont zaczął napierac- raz milo, raz mega niegrzecznie. Przegiął jak zaczął do moich znajomych pisac,żeby sie czegos o mnie dowiedziec... Pożegnałam sie z tym serwisem i mam spokój...
[ Dodano: 2008-07-31, 19:34 ]
Darish:) napisał/a:
pewnie zboczuchy jakies :P
kubeczek, a tak Off Topic zrobie i sie zapytam dlaczego nick kubeczek masz ?:D
Dlaczego kubeczek? Bo nie ma to jak kubeczek dobrego cappuccino na poczatek dnia
Yyyy no w sumie wariaci tez moga znaleźc się na Naszej Klasie, duza częsc społeczeństwa jest tam zalogowana.... mimo wszystko przerażajace. A co na to Twój chłopak?
Wiecie co...znudzila mi sie juz ta nasza klasa i usunelam konto, a tu ba drugi dzien kolezanka mi pisze ze jestem zapisana do naszej szkoly i mam znowu konto, w dodatku z błędem:/ ktos sie podszył zgłosiłam to, ale nie wiem kiedy usuna ja nie wiem kto co ma z tego, ale to jest chamskie w dodatku wysyła zaproszenia...;/
Nie wiem, czy ten portal ma więcej zalet czy wad. Wg mnie więcej jest wad. Bo zalety mogę wymienić 2, mianowicie:
- odszukiwanie starych znajomych (no i ewentualnie zawieranie nowych)
- zabijanie wolnego czasu
Wady? I tu chyba lista jest dłuższa...
- pożywka dla spamerów
- zdzieranie pieniędzy z użytkowników (choćby ostatnia nowość z abonamentem za oglądanie osób, które nas podglądały)
- łańcuszki (tak, bo przecież onet, epuls i nk to jedna firma i płaci za przesyłanie łańcuszków dalej... jasne... aha, no i jeszcze pojawiające się z księżyca znaczki przy profilu - oczywiste prawda :/)
- dziwne, fikcyjne profile typu "klub nokii 3210", "najdłuższe nogi na świecie" i pewnie "najbardziej kręcone, długie, czarne zęby w sieci"
- lansowanie się ludzi, którzy zrobią sobie fotomontaż zdjęcia pod piramidą i chwalą się, że tego lata zwiedzili pół świata (nawet się zrymowało)
- zapraszanie kogo popadnie, bez względu na to, czy kiedykolwiek się zamieniło choćby słowo z daną osobą, bo przecież nk to wyścig kto ma więcej znajomych, bo to pewnie odzwierciedla, czy jesteśmy lubiani i wartościowi, no ale musimy gonić, bo koleżanka Marysia z przedszkola ma 721 znajomych, a kolega Jaś z gimnazjum nazbierał już 2314 znajomych
Listę wad można zostawić otwartą.
W każdym razie uważam, że portal zaczyna umierać, bo już strasznie nudzi... A autorzy wciąż próbują zbić na nas, zwykłych, szarych użytkownikach fortunę (którą już i tak, dzięki nam mają... ale cóż, apetyt przecież rośnie w miarę jedzenia!)
W sumie to kto miał już się odnaleźć to już się odnalazł;p jak dla mnie ten portal robi się coraz gorszy nie mówiąc już nic, że trzeba za niego płacic tzn jeśli chcemy zobaczyć kto odwiedził profil, a swoją drogą ciekawa jestem co jeszcze wymyślą
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-19, 22:52
ja sie zastanawiam czy nie usunac swojego konta....
wkurza mnie cale to zamieszanie i robienie kasy...
non stop jakies reklamy na paskach sie pojawiaja... ogolnie to meczy mnie tego typu rozrywka
a sie zastanawiam czy nie usunac swojego konta....
tez juz coraz czesciej o tym mysle.. jednak szkoda mi zostawic swoja klase i sie od niej odciac.. moze poprostu zastane przy bardzo malym korzystaniu z portalu albo wogole nie bede tam wchodzic tylko zostawie po sobie maly slad w postaci mnie na liscie klasowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum