Nie no 50% portal randkowy to jeszcze nie jest chyba ale fakt sporo ludzi rywalizuje ze soba kto ma wiecej znajomych, niektore osoby wysylaja mi zaproszenia chociaz wcale ich nie znam albo widzialam ich z 1 raz albo 2 w zyciu
I jeszcze te łańcuszki typu: najpiękniejsze kobiety, fani Dody, lubię czekoladę, Warszawa dołącz do nas itp. I ilość znajomych w ten sposób wzrasta. Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać
Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać
racja kazdy wie jak sie nazywamy, gdzie mieszkamy ile mamy lat i gdzie chodzilismy do szkoly ;)
po zdjeciach widza nasz status majatkowy
juz kiedys o tym mowiono w tv
czytalam jakis czas o projekcie Kasandry dotyczacym nk.. szokujące zjawisko
Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać
racja kazdy wie jak sie nazywamy, gdzie mieszkamy ile mamy lat i gdzie chodzilismy do szkoly ;)
po zdjeciach widza nasz status majatkowy
juz kiedys o tym mowiono w tv
czytalam jakis czas o projekcie Kasandry dotyczacym nk.. szokujące zjawisko
Ktoś miał super pomysł z takim portalem.
Ostatnio pytałam o reklame na ich stronie... to właściwie minimalnie tak około 1000zł - i wystarczyłoby to na około 2 dni (jeśli dobrze zrozumiałam te warunki)...bo płaci sie za przekliki itp. Niezłe pieniązki ...naprawde - Wielki SZACUN dla założycieli za pomysł...
Pozdrawiam
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Nasza klasa nie jest niczym nowym. Przypadek i olbrzymie szczescie, ze chlopaki sie "tak wstrzelili". Jest to kopia jak caly "medialny polski swiatek" jakiegos serwisu hamerykanskiego. Nawet podobne juz w Polsce istnialy dawno temu ale nie udalo sie im. Tutaj bardziej na pochwale zasluguje "reklama" serwisu jesli takowa byla (bo osobiscie nigdzie nie widzialem). Reszta to efekt kuli snieznej i od znajomego do znajomego powstalo "to cos" - bo portalem spolecznosci szkolnej juz tego bym nie nazwal.
Kolejna sprawa to przyszlosc portalu. Wg mnie juz powoli sie to konczy. Ludzie sie poodnajdywali, polansowali, podowartosciowywali (no moze jeszcze nie wszyscy) a teraz zaczyna sie robic tam jeden wielki bajzel z kontami typu "najpiekniejsze, najseksowniejsze" dla mniej rozgarnietej, szukajacej wypelniacza wlasnej proznosci publiczki. To powoduje ze jakos coraz bardziej sceptycznie patrze na n-k i coraz mniej powaznie. Jako portal z "nibylandii" a nie dla ludzi "z klasa".
najwięcej zrobily media, np. wiadomosci.. czesto widzialam cale reportaze na ten temat.
Jeslio chodzi o dziwne profile to ostatnio dostałam zaproszenie firmy DELL, jezeli zostałabym znajomym to przy zakupie komputera mam torbe na laptopa gratis ;p
takze coraz gorzej sie dzieje
najwięcej zrobily media, np. wiadomosci.. czesto widzialam cale reportaze na ten temat.
Jeslio chodzi o dziwne profile to ostatnio dostałam zaproszenie firmy DELL, jezeli zostałabym znajomym to przy zakupie komputera mam torbe na laptopa gratis ;p
takze coraz gorzej sie dzieje
Ja dzięki NK odnowiłam kontakty z dalszą rodzinną co się urwały przed latami.
Znalazłam wielu znajomych i jestem zadowolona z tej strony.
Wakacje spędzam tam długi czas. Odświeżając stronę co jakiś czas.
Dla jednych NK ma pozytywne strony dla innych negatywne....
Dziś z NK jakiś "gość" pisze mi że chce się ze mną spotkać a ja go w ogóle nie znam tylko trochę z widzenia.............. eh
Z tym sexem to przegięcie ale projekt fajny, dał popalić niektórym laskom i dobrze a te rozbierane fotki...szkoda słow :/ kiedyś natrafiłam na rozbierane fotki kobiety, ktora miala ponad 40 lat i komentarze jakis napalonych 20-latkow, ktorzy jak sie potem okazało mają swoje dziewczyny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum