Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: klasa, nasza

Nasza Klasa
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2008-07-15, 16:36 

miala... ale juz nie sluzy :P
w 50% tworzy sie juz portal randkowy albo co gorsze z ofertami niemoralnymi...

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-15, 17:57 

Nie no 50% portal randkowy to jeszcze nie jest chyba :mrgreen: ale fakt sporo ludzi rywalizuje ze soba kto ma wiecej znajomych, niektore osoby wysylaja mi zaproszenia chociaz wcale ich nie znam albo widzialam ich z 1 raz albo 2 w zyciu :-/

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-07-15, 19:15 

I jeszcze te łańcuszki typu: najpiękniejsze kobiety, fani Dody, lubię czekoladę, Warszawa dołącz do nas itp. I ilość znajomych w ten sposób wzrasta. Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać :!:

Wysłany: 2008-07-15, 20:16 

aagnieszkaa1 napisał/a:
Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać :!:

racja kazdy wie jak sie nazywamy, gdzie mieszkamy ile mamy lat i gdzie chodzilismy do szkoly ;)
po zdjeciach widza nasz status majatkowy
juz kiedys o tym mowiono w tv

czytalam jakis czas o projekcie Kasandry dotyczacym nk.. szokujące zjawisko

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-16, 09:21 

Darish:) napisał/a:
aagnieszkaa1 napisał/a:
Nasza Klasa to miejsce gdzie w szybki sposób można znaleźć nasze dane osobowe więc trzeba też uważać :!:

racja kazdy wie jak sie nazywamy, gdzie mieszkamy ile mamy lat i gdzie chodzilismy do szkoly ;)
po zdjeciach widza nasz status majatkowy
juz kiedys o tym mowiono w tv

czytalam jakis czas o projekcie Kasandry dotyczacym nk.. szokujące zjawisko

racja:D

be-beauty 
Użytkowniczka
woman-news

Wysłany: 2008-07-18, 23:51 

Ktoś miał super pomysł z takim portalem.
Ostatnio pytałam o reklame na ich stronie... to właściwie minimalnie tak około 1000zł - i wystarczyłoby to na około 2 dni (jeśli dobrze zrozumiałam te warunki)...bo płaci sie za przekliki itp. Niezłe pieniązki ...naprawde - Wielki SZACUN dla założycieli za pomysł...
Pozdrawiam

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-07-21, 03:19 

Nasza klasa nie jest niczym nowym. Przypadek i olbrzymie szczescie, ze chlopaki sie "tak wstrzelili". Jest to kopia jak caly "medialny polski swiatek" jakiegos serwisu hamerykanskiego. Nawet podobne juz w Polsce istnialy dawno temu ale nie udalo sie im. Tutaj bardziej na pochwale zasluguje "reklama" serwisu jesli takowa byla (bo osobiscie nigdzie nie widzialem). Reszta to efekt kuli snieznej i od znajomego do znajomego powstalo "to cos" - bo portalem spolecznosci szkolnej juz tego bym nie nazwal.

Kolejna sprawa to przyszlosc portalu. Wg mnie juz powoli sie to konczy. Ludzie sie poodnajdywali, polansowali, podowartosciowywali (no moze jeszcze nie wszyscy) a teraz zaczyna sie robic tam jeden wielki bajzel z kontami typu "najpiekniejsze, najseksowniejsze" dla mniej rozgarnietej, szukajacej wypelniacza wlasnej proznosci publiczki. To powoduje ze jakos coraz bardziej sceptycznie patrze na n-k i coraz mniej powaznie. Jako portal z "nibylandii" a nie dla ludzi "z klasa".

pozdrawiam Panie :)

Wysłany: 2008-07-21, 12:11 

forumadmin napisał/a:
"reklama" serwisu

najwięcej zrobily media, np. wiadomosci.. czesto widzialam cale reportaze na ten temat.
Jeslio chodzi o dziwne profile to ostatnio dostałam zaproszenie firmy DELL, jezeli zostałabym znajomym to przy zakupie komputera mam torbe na laptopa gratis ;p
takze coraz gorzej sie dzieje :evil:

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-21, 16:59 

Darish:) napisał/a:
forumadmin napisał/a:
"reklama" serwisu

najwięcej zrobily media, np. wiadomosci.. czesto widzialam cale reportaze na ten temat.
Jeslio chodzi o dziwne profile to ostatnio dostałam zaproszenie firmy DELL, jezeli zostałabym znajomym to przy zakupie komputera mam torbe na laptopa gratis ;p
takze coraz gorzej sie dzieje :evil:

Zaoszczędziłabys heh:)

cisowianka20 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-24, 00:11 

Ja dzięki NK odnowiłam kontakty z dalszą rodzinną co się urwały przed latami.
Znalazłam wielu znajomych i jestem zadowolona z tej strony.
Wakacje spędzam tam długi czas. Odświeżając stronę co jakiś czas.

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-24, 12:59 

No i po to zostala stworzona :mrgreen:

Wysłany: 2008-07-24, 16:52 

tylko szkoda ze niektorzy szukaja jej innego zastosowania..

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-07-24, 18:42 

Dla jednych NK ma pozytywne strony dla innych negatywne....
Dziś z NK jakiś "gość" pisze mi że chce się ze mną spotkać a ja go w ogóle nie znam tylko trochę z widzenia.............. eh :-? :-? :-?

Wysłany: 2008-07-24, 20:49 

dobrze ze sexu Ci nie zaproponowal a potrafia tak robic :P od razu z grubej rury

[ Dodano: 2008-07-24, 21:02 ]
http://projekt-kasandra.blogspot.com/
tak jak to opisuje ten kolega na swoim blogu.. przerazajace

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-07-25, 18:25 

Z tym sexem to przegięcie :-/ ale projekt fajny, dał popalić niektórym laskom i dobrze :mrgreen: a te rozbierane fotki...szkoda słow :/ kiedyś natrafiłam na rozbierane fotki kobiety, ktora miala ponad 40 lat i komentarze jakis napalonych 20-latkow, ktorzy jak sie potem okazało mają swoje dziewczyny

Odpowiedz do tematu