Razwanrat Początkująca
Wysłany: 2010-03-07, 21:26
Naprawde specyficzna blizna na palcu
Witam , jakis czas temu zraniłem sie w palec (dość lekko) rana była szarpana . Jednak ślad mam do dziś i nie jest to zwyczajna blizna tylko hmm krew pod skórą ? Miejsce to jest gładkie jednak ostro czerwone a jak przejade palcem to nabiera na chwile kolor skóry od ponad 2 miesiecy nie wybladło. Być może wie ktoś co to jest i co z tym moge zrobić ? (myślałem żeby to rozwalic jeszcze raz ale obawiam się). P.s niewiem czy dobry dział wbrałem na temat
ślad na pewno pozostanie, po szarpanej ranie już tym bardziej. i broń Boże, nie rozwalaj tego ponownie! to będzie najgłupsze wyjście! jeżeli masz aż takie obawy, najlepiej skonsultuj się z lekarzem.
Jeżeli rozwalisz to dojdzie do krwawienia i zanim blizna sie zagoi,to minie sporo czasu i będzie szczypało. A próbowałeś używać chociaż kremu do rąk,tak aby blizna stała sie bardziej miękka?
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Bez zabiegu raczej tego nie usuniesz. Zgłoś się na konsultacje lekarskie i dowiedz się gdzie wykonuja podobne zabiegi. Samemu tylko powiększysz bliznę.
mrw111 Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-16, 20:41
Zostaw to w spokoju. Moim zdaniem szkoda pieniędzy i zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum