[quote="miskaa5"]Mi Cristiana zachowanie za bardzo nie odpowiada lanser jak dla mnie;/ [quote]
taki wypomadowany pimpuś bleee
kiedyś był taki słodki, hm, a nawet dwóch - Francesco Totti i Louis Figo
a teraz bardziej lubuje sie w kierowcach rajdowych i f1 Jari-Matti Latvala i Nick Heidfeld, ale tego drugiego nie lubię - bo mu się bolid mniej psuje niż Kubicy ale fizycznie jest bardzo... ciacho!
Ostatnio zmieniony przez dronka.dronka 2009-06-16, 17:57, w całości zmieniany 1 raz
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-16, 13:03
mój ulubieniec to Deco - od kiedy zaczęłam interesować się piłką wpadł mi w oko :D jest słodziutki :) lubię go też za skromność, jest świetnym piłkarzem a nie lansuje się, jak niektórzy... I do nich należy napomniany Ronadldo. Jest młody a zachowuje się na boisku jakby był najlepszym piłkarzem (nie można mu niestety zarzucić, że jest słaby) ale nie ma szacunku do innych starszych i bardziej doświadczonych graczy...
Lubię też Ronaldinho - za przystojny to on nie jest ale świeeetnie gra i do tego jest szalenie przyjazny i sympatyczny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum