Zastanawialam sie jaki zabieg relaksujacy jest najabrdziej popularny.
Mam na mysli nie tylko te najdrozsze, ktore z zalozenia sa najciekawsze ale jakie zabiegi relaksacyjne polecicie na podstawie wlasnych doswiadczen??
Sen hehe
Nie potrzeba zbytnich przygotowań, nie narusza portfela, odpręża i uspokaja(w moim przypadku)
Jeszcze nigdy nie korzystałam z usług salonów SPA, bo zwyczajnie mnie na to nie stać. Ale z pewnością kiedyś....
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-17, 23:05
jak dla mnie fryzjer...
rewelacyjny masaz glowy... - i to ze ktos kolo ciebie robi i do tego tak jak chcesz... jestes zadowolona i super wygladasz... jak dla mnie wizyta u fryzjera jest bardzo relaksujaca... POLECAM - KUBLIN - najlepszy! :)
ide wlasnie we wtorek bo juz nie daje rady... musze sie zrelaksowac :D
a ja lubie sie wykapac w swojej wannie(albo w mniejszej w kaliszu :P) przy olejkach i swieczkach zapachowych ;)
jak jeszcze do tego dorzucę mate ozonowa (cos w rodzaju jacuzzi) to jest bosko hihi
wskrap, no hihi
ale on ma mala wanne hehe
najlepiej jest jak jestesmy gdzies na wakacjach ;) zawsze szukamy hotelu z wanna hehe, kiedys szukalismy takiego pokoju z jacuzzi i kominkiem ale nie bylo tego w zestawie hehe mam chyba w swoich gorach ubogie hotele :P
(nawet jest zalogowany na tym forum hihi jako Maly ;) chcial zobaczyc co sie tu dzieje )
hehe ;) ostatnio tak bylo w zimnie ;) teraz jestesmy oszczedniejsi ;)
heh wtedy za 6h pobytu w hotelu zaplacilismy 200zl;) potem musieliśmy wracac o domu bo pogoda by nam nie pozwolila potem stamtad wyjechac ;)
szybko przyjechalismy i szybko wyjechalismy miedzy sniezycami :P
hehe no tak... wykapalismy sie, zjedlismy, rozpakowalismy sie, obejzelismy "Hela w opalach" hehe i do domu :P
ogolnie wyjazd byl jeszcze drozszy bo 250zł wydalismy zeby dojechac do hotelu :P
a tam nawet basenu nie bylo:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum