Kasik Początkująca
Wysłany: 2007-08-11, 11:45
Najlepsze zabiegi kosmetyczne na twarz
ZABIEG OCZYSZCZAJACY, REGULUJACY PRACĘ GRUCZOŁÓW ŁOJOWYCH
ZABIEG LIFTIGUJĄCO, ODMŁADZAJĄCY SPŁYCAJĄCY ZMARSZCZKI MIMICZNE I STATYCZNE.
ODMŁADZAJĄCY ZABIEG
i wiele i nnych tagie zabiegi wykonuję, bo jestem kosmetyczką
_________________ Witam mam na imię Kasia i jestem kosmetyczką zapraszam Wszystkich na cudowne zabiegi kosmetyczne, kosmetyczka
I śmiechu dobra dawka gify
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-08-17, 16:36
za kazdym razem musisz mowic ze jestes kosmetyczka ? Kasik,
Lallla Początkująca
Wysłany: 2007-10-19, 18:30
Polecam zabieg na twarz czekoladowy :) Pachnie rzeczywiście jak czekolada i od razu chciałoby się zjeść, a do tego po zabiegu skóra jest gładka.
ralfinio07, a mozna je o tej porze stosowac? bo kiedys juz byl taki temat i byly spory w jakiej porze roku najlepiej;p
Madziula Początkująca
Wysłany: 2007-11-07, 03:27
Teraz wlasnie jest jeden z lepszych momentow na kwasy, bo nie mamy az tyle slonca, a wiec scienczona skora nie jest tak narazona na uv. A swoja droga daja naprawde fajne efekty. Pozdrawiam
_________________ Zapraszam na profesjonalne tipsy u siebie w domku:)
Agatek Coś już napisała
Wysłany: 2007-11-08, 09:26
Ja się teraz zapisałam na serie peelingu kawitacyjnego! Zrobiłam sobie jeden zabieg i jestem zachwycona efektami! Buzia jest taka gładka delikatnie oczyszczona z zaskórniczków! Taka naprawde inna i fajna!
Poza tym uwielbiam u kosmetyczki robić sobie maske algową taką co zastyga po nałożeniu na buzie! Skóra też jest super po tej masce!
No i kusi mnie mikrodermabrazja diamentowa! Bardzo chciałabym sprubować i jest okazja bo w salonie do którego chodze jest teraz promocja. Ale narazie się zastanawiam!
Pozdrawiam
bodysecrets Początkująca
Wysłany: 2008-05-28, 14:33
Witajcie ;)
Ja miałam robiony zabieg mikrodermabrazji, naprawdę jest warto. Skóra jest gładsza i zauważyłam, że nie łuszczyła mi się skóra, co szczególnie było widać po nałożeniu podkładu.
Jednak wydaje mi się , że 1 raz w miesiącu taki zabieg trzeba byłoby sobie zafundować, żeby utrzymać ten efekt.
Pozdrawiam ;)
ahoj
tak jak peelingu kawitacyjnego możecie sobie używać ile chcecie, nawet zabieg co tydzień, tak na mikrodermabrazje uważajcie. Często w gabinetach zabieg ten jest niepotrzebnie wciskany klientką, a potem powstaje efekt błędnego koła.... natomiast są oczywiście wskazania do tego zabiegu :)
Jeśli chodzi o zabiegi to ja polecam Sensit*Eve Algodermi dla skóry wrażliwej... Jest tam peeling i fajne maski i super pachnie, a skóra jest gładka i świeża.
_________________ "Każdy w nas nosi w sobie piękno. Cała sztuka polega na tym by umieć je odkryć."
A co powiecie o zabiegu aparatem do peelingu, sonoforezy i mikrostymulacji Ultrasonic? Korzystałyście kiedyś? Jestem bardzo ciekawa, jak zabieg ultradźwiękami wpływa na cerę.
Każda z nas indywidualnością, tak samo jak jej skóra. dlatego nie można wybrac jednego zabiegu idealnego dla każdej z nas, który spełniłby w 100% nasze oczekiwania. Najlepiej jest umówic się na konsultację do kosmetyczki, która razem z tobą wybierze odpowiedni zabieg.
blask Początkująca
Wysłany: 2009-06-22, 22:49
Witam,
Zapraszam na zabiegi pielęgnacyjne wysokiej jakości kosmetykami z naturalnych składników - ziół i roślin. Kierunki działania, to głębokie i bezinwazyjne oczyszczenie, nawilżenie, odżywienie, aby nadać skórze elastyczność, jędrność i odpowiedni koloryt!
Dodam jeszcze, że jeszcze trwa promocja,a nie wiadomo, czy będzie przedłużona na lipiec;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum