Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyczne, najlepsze, twarz, zabiegi

Najlepsze zabiegi kosmetyczne na twarz
Autor Wiadomość
Kasik 
Początkująca

Wysłany: 2007-08-11, 11:45 Najlepsze zabiegi kosmetyczne na twarz

ZABIEG OCZYSZCZAJACY, REGULUJACY PRACĘ GRUCZOŁÓW ŁOJOWYCH
ZABIEG LIFTIGUJĄCO, ODMŁADZAJĄCY SPŁYCAJĄCY ZMARSZCZKI MIMICZNE I STATYCZNE.
ODMŁADZAJĄCY ZABIEG

i wiele i nnych tagie zabiegi wykonuję, bo jestem kosmetyczką

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-08-17, 16:36 

za kazdym razem musisz mowic ze jestes kosmetyczka ? Kasik,

Lallla 
Początkująca

Wysłany: 2007-10-19, 18:30 

Polecam zabieg na twarz czekoladowy :) Pachnie rzeczywiście jak czekolada i od razu chciałoby się zjeść, a do tego po zabiegu skóra jest gładka.

ralfinio07

Wysłany: 2007-10-23, 23:39 

czesc na jesien chcialabym polecic zabiegi z kwasami owocowymi sa super ;-) ;-)

Darish:)

Wysłany: 2007-10-24, 07:17 

ralfinio07, a mozna je o tej porze stosowac? bo kiedys juz byl taki temat i byly spory w jakiej porze roku najlepiej;p

Madziula 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-07, 03:27 

Teraz wlasnie jest jeden z lepszych momentow na kwasy, bo nie mamy az tyle slonca, a wiec scienczona skora nie jest tak narazona na uv. A swoja droga daja naprawde fajne efekty. Pozdrawiam

Agatek 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-11-08, 09:26 

Ja się teraz zapisałam na serie peelingu kawitacyjnego! Zrobiłam sobie jeden zabieg i jestem zachwycona efektami! Buzia jest taka gładka delikatnie oczyszczona z zaskórniczków! Taka naprawde inna i fajna! :mrgreen: :-D

Poza tym uwielbiam u kosmetyczki robić sobie maske algową taką co zastyga po nałożeniu na buzie! Skóra też jest super po tej masce! :-D :->

No i kusi mnie mikrodermabrazja diamentowa! Bardzo chciałabym sprubować i jest okazja bo w salonie do którego chodze jest teraz promocja. Ale narazie się zastanawiam! :roll: :mrgreen:

Pozdrawiam

bodysecrets 
Początkująca

Wysłany: 2008-05-28, 14:33 

Witajcie ;)
Ja miałam robiony zabieg mikrodermabrazji, naprawdę jest warto. Skóra jest gładsza i zauważyłam, że nie łuszczyła mi się skóra, co szczególnie było widać po nałożeniu podkładu.
Jednak wydaje mi się , że 1 raz w miesiącu taki zabieg trzeba byłoby sobie zafundować, żeby utrzymać ten efekt.
Pozdrawiam ;)

MartaJ 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-06-30, 08:41 

ahoj
tak jak peelingu kawitacyjnego możecie sobie używać ile chcecie, nawet zabieg co tydzień, tak na mikrodermabrazje uważajcie. Często w gabinetach zabieg ten jest niepotrzebnie wciskany klientką, a potem powstaje efekt błędnego koła.... natomiast są oczywiście wskazania do tego zabiegu :)

Jeśli chodzi o zabiegi to ja polecam Sensit*Eve Algodermi dla skóry wrażliwej... Jest tam peeling i fajne maski i super pachnie, a skóra jest gładka i świeża.

Darish:)

Wysłany: 2008-06-30, 15:40 

MartaJ napisał/a:
Sensit*Eve Algodermi

jakos tego nie moge w necie znalezc....

MartaJ 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-01, 07:38 

no hejko!

U nas w Bielsku zabieg ten jest w gabinecie Tesoro

link: http://www.tesoro.com.pl/...&zabiegi=twarzy

malinka 
Początkująca

Wysłany: 2008-10-18, 14:49 

Ja chwale sobie peeling kawitacyjny

berenika 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-12-22, 16:31 

A co powiecie o zabiegu aparatem do peelingu, sonoforezy i mikrostymulacji Ultrasonic? Korzystałyście kiedyś? Jestem bardzo ciekawa, jak zabieg ultradźwiękami wpływa na cerę.

gosia12347 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-12, 09:56 

Każda z nas indywidualnością, tak samo jak jej skóra. dlatego nie można wybrac jednego zabiegu idealnego dla każdej z nas, który spełniłby w 100% nasze oczekiwania. Najlepiej jest umówic się na konsultację do kosmetyczki, która razem z tobą wybierze odpowiedni zabieg.

blask 
Początkująca

Wysłany: 2009-06-22, 22:49 

Witam,
Zapraszam na zabiegi pielęgnacyjne wysokiej jakości kosmetykami z naturalnych składników - ziół i roślin. Kierunki działania, to głębokie i bezinwazyjne oczyszczenie, nawilżenie, odżywienie, aby nadać skórze elastyczność, jędrność i odpowiedni koloryt!
Dodam jeszcze, że jeszcze trwa promocja,a nie wiadomo, czy będzie przedłużona na lipiec;)

Odpowiedz do tematu