Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-10-20, 20:49
A ja jakoś nigdy nie obejrzałam całego odcinka "Przepisu na życie" i nie wiem co o tym serialu myśleć. Jest zabawny, ale żałuję, że nie oglądałam od początku.
Ostatnio dla odgłupienia oglądam Little Britain i Little Britain in USA :D Humor dość specyficzny, by nie powiedzieć dziwaczny do kwadratu, ale po ciężkim dniu pomaga się wyluzować jak nic innego ;)
A z polskich produkcji zainteresowała mnie ostatnio Głęboka woda , przypomina mi inne paradokumentalno-kryminalne dobre seriale jak Pitbull, Instynkt, Glina. Komediowe czy obyczajowe seriale w polskim wydaniu mnie jakoś nie przekonują, jednak kalka wg mnie.
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-02-17, 22:52
A co myślicie o 'Julii' i nowym serialu 'Galeria'? Mi osobiście wpadły w oko :) Wciagające są... Nie mam okazji oglądać w tv, ale za to w weekend nadrabiam oglądając w internecie:)
Ewelynka, w Galerii najlepsze są rozmowy głównej bohaterki z jej zmarłą matką. Najpierw jak to oglądałam myślałam, że to jest "żywa osoba", dopiero mama uświadomiła mi, że ona nie żyje, co nie przeszkadza jej prowadzić dialogów z córką... Gra ją (matkę) Grażyna Wolszczak. Paranormalny serial po prostu ^.^
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2012-02-21, 19:11
Amaranta napisał/a:
Ewelynka, w Galerii najlepsze są rozmowy głównej bohaterki z jej zmarłą matką. Najpierw jak to oglądałam myślałam, że to jest "żywa osoba", dopiero mama uświadomiła mi, że ona nie żyje, co nie przeszkadza jej prowadzić dialogów z córką... Gra ją (matkę) Grażyna Wolszczak. Paranormalny serial po prostu ^.^
No tak, to taki wytwór wyobraźni tej dziewczyny, faktycznie nietypowa sytuacja :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum