Moim najukochańszym serialem jest Six Feet Under bezdyskusyjnie
Na dalszych miejscach plasują się Californication, Dr. House, True Blood i Dexter. A serialem wszechczasów zawsze będzie dla mnie Twin Peaks
_________________ "Perfumy to niewidoczny, ale niezapomniany i niedościgniony dodatek. Są zapowiedzią przybycia kobiety, pobrzmiewają jeszcze, gdy ona już odeszła" Coco Chanel
redjusti79 Początkująca
Wysłany: 2009-12-03, 21:17
"BrzydUla"
zdecydowanie "BrzydUla" - polecam -pośmiać się można z tekstów Violetty:) - zapraszam zwolenników tego serialu:)
Ja najbardziej z polskich seriali uwielbiam oglądać Brzydulę, jak leciał ten serial to nic innego nie robiłam po powrocie z pracy. Zawsze z niecierpliwością ściągałam odcinek do przodu, tak się wkręciłam aż pewnego pięknego dnia minka mi zesmutniała, jak w necie nie było kolejnego odcinka... a tu okazało się, że przerwa wakacyjna, ale miałam doła
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
hmm ja za bardzo polskich już teraz nie oglądam :) a jak jeszcze oglądałam coś to You Can Dance :) wszystkie edycje :) ale teraz już nie ma :( może po wakacjach się zacznie ;)
też kiedyś oglądałam M jak Miłość ale już nie oglądam bo znudziło mi sie, i namącili wszystkiego. Oglądałam jeszcze Pierwsza miłość i na wspólnej dopóki zaczęli puszczać powtórki :/ no a angielskich to dużo oglądam :) na przykład Hollyoaks to to zawsze oglądam :) albo Eastenders też fajne. Jak zaczęłam oglądać Eastenders to normalnie maniaczką byłam :P ale już teraz znudziło mi sie troche :P
Ugly Betty czyli Brzydule też oglądam teraz tak zaczęłam i fajna jest :)
no to chyba na tyle :>
Telewizja to złodziej czasu. Niekiedy łapię się na tym, że patrzę w ekran, ale myślę lub robię zupełnie co innego. Skupiam się wtedy, gdy do odtwarzacza wkładam płytkę z filmem, który świadomie wybrałam w wypożyczalni.
Niestety tu również zdarzają mi się nietrafione wybory. Wyjmuję płytę i idę na spacer z psem.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-07-31, 19:17
z seriali uwielbiam 'Jak poznałem waszą matkę' i ostatnio przez koleżanki-maniaczki oglądam 'Przyjaciół' w sumie fajne to jest, szkoda że przestali kręcić ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum