Miałam kontakt z wielona firamami cieni do powiek i dlatego mogę stwierdzić że IsaDora ma najlepsze. Te cienie są poprostu rewelcyjne co najważniejsze nie osypują się z powiek ani nie kawalą, nawet po kilku godzinach wyglądają jakby były dopiero co nałożone. Dodatkowy plus mają piękną gamę kolorystyczną.
a ja jestem niesamowicie zadowolona z cieni firmy Sephora! Po prostu bomba! z brokatem, perłowe, matowe ...do koloru do wyboru mam...nie wiem ile tych cieni i żadnych innych używać nie będę
_________________ ...nic nie dzieje się bez przyczyny...
Powiem szczerze, że cieni do powiek wypróbowalam miliony takich jak Sephora, Chanel, Inglot, Clinic i taKIE tam.. byłam zadowolona ale nie tak jak z teraźniejszych.. RUBY Rose, tani firma, ale cienie do powiek mają naprawde dobre, a przedwszytkim starszna taniocha.. ale naprawde spróbujcie a przekonacie, duzo kasy nie stracicie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum