Hej...
mam taki niewielki problem poszukuje jakiegos sprawdzonego srodka ktory przyspieszy wchlanianie skory... 2 lata temu jeszcze mialem grubo ponad 100cm w pasie... obecnie zostalo go 78cm... wszystko ladnie pieknie na pierwszy rzut oka nawet tej skory nie widac... dopiero jak sobie siade to widze ze jest jej faktycznie zaduzo.... procesy wchaniania skory mozna przyspieszyc wieloma sposobami sam praktykuje spozycie kolagenow i tluszczy nienasyconych... dzieki czemu nie ma tragedi... pozostaje mi jakies 8-9 miesiecy na usuniecie tego...
Maść może niewiele tu pomóc, a przynajmniej nie stosowana samodzielnie. Dobre efekty w ujędrnianiu skóry dają specjalistyczne masaże np. Endermologie LPG. Można spróbować też mezoterapii igłowej lub bezigłowej (jeśli ta druga to NNM firmy BTL).
jasienka1980 Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-12-07, 13:38
Na nadmiar skóry to lifting lub nieinwazyjny termolifting. Jest bodajże takie urządzenie zaffiro, które przy pomocy promieniowania podczerwonego liftinguje skórę, na zasadzie podrażnienia ciepłem włókien odpowiedzialnych za elastyczność i gęstość skóry. włókna w efekcie kurczą się, a skóra zagęszcza. Zaraz po zabiegu widać jakieś efekty, jednak na całkowity efekt trzeba poczekać kilka tygodni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum