Dziewczyny!!! Miałam straszny problem z włosami! Wypadały mi garściami! Normalnie już płakałam bo bałam się całkiem wyłysieje! Garść włosów przy myciu, następna przy suszeniu, a potem przy kolejnym czesaniu. I w końcu zaryzykowałam i kupiłam środek cud "KAMIWAZA". Normalnie rewelacja! Codziennie wcierałam w skórę- wieczorem przez 4 tygodnie i juz po 2 tygodniach były efekty!!! Oczywiście trochę muszą nadal wypadać, ale to już są pojedyńcze włoski na szczotce
Polecam Wam bardzo jeśli macie podobny problem. Stronka do produktu http://kamiwaza.pl/
Ja kupiłam na allegro za 57 zł z przesyłką. Jest to drogie, ale SĄ EFEKTY!!
_________________ ...nic nie dzieje się bez przyczyny...
wypadanie włosów spodowane moze byc stresem wiec sie mniej stresuj=* także zła dieta i kondycja,niewłaściwa ich pielęgnacja, stan zapalny organizmu, ogólne osłabienie, przebyte choroby, reakcja na przyjmowane leki itd...
agnesB Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-07, 13:22
Mi po anemii bardzo wypadały, generalnie mogę powiedzieć, że pomaga Prolab bardzo, najlepiej jak mocno wypadają to całą serię zastosować (ampułki, szampon i lotion). Całkiem niedrogie a naprawdę dobre.
_________________ niepoprawna optymistka :) :) ;)
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-04-07, 13:59
o jej jeśli ci tak bardzo wypadają włosy to może dobrze by było zaopatrzyć się w jakieś środki, które pomogą tym problemie. Moja koleżanka swego czasu używała vitapilu i mówiła, że po miesięcznej kuracji jej włosy się wzmocniły. Warto też w tej sytuacji pomyśleć o jakimś relaksie i diecie, bo dość często wypadnie włosów ma związek ze stresem i niezdrowym trybem życia,
oriente1 Użytkowniczka
Wysłany: 2010-04-08, 15:55
wypadające włosy
Też słyszałam o vitapilu.Ponoć dobry.Tak mówią moje ciocie.One bez przerwy coś wypróbowują.Jakieś ziółka,jakieś suplementy diety,witaminy...kremy,odżywki...
Myślę,że każdemu co innego pomaga i co innego jest potrzebne.
Nawet placebo pomaga niektórym he he he
mi wypadają, ale tak normalnie;), nie garściami.
poza skrzypem, same pozytywne opinie zbierają też produkty Radicalu.
od pewnego czasu stosuję mieszankę z olejkiem rycynowym i odnoszę wrazenie jakbym miała zdecydowanie więcej włosów :)
maggie_ Początkująca
Wysłany: 2010-04-09, 18:19
Włosy wzmocnią też ziołowe płukanki, np. ze skrzypu lub pokrzywy.
Bardzo dobra jest Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym firmy Anna. Bardzo tania i skuteczna. Trzeba się uzbroić w cierpliwość , gdyż stosowanie jej wymaga trochę pracy. Minusem jest zmywanie jej z włosów, ale efekty jakie daje są rewelacyjne. Włosy mniej wypadają, dużo lepiej się układają. Jeszcze jedna ważna informacja zapach nie należy do najładniejszych.
Ale jeśli macie problem z włosami, to naprawdę warto się pomęczyć z tą naftą :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum