Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-20, 17:51
moja polega na tym, że w szafie mam cudne ubranka z czasów zanim przytyłam i gdy tak patrzę na nie to od razu chce mi się chudnąć, odechciewa mi się jeść, no i oczywiście zwiększam swoją aktywność ruchową(choć szybkie marsze ii gimnastyka i tak należą do moich ulubionych)
no dobry pomysl...ja tez jak kiedys chcialam schudnac to myslalam sobie: ''nie jedz tego, pamietaj o swojej sukience...'' ale teraz mowie sobie: ''pamietaj, ze niedlugo wesele i chcesz ladnie wygladac w sukience'';D <wesele nie moj, tak by the way...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-09-06, 18:10
ja nie mialam nigdy zmartwien typu "musze schudnac", ale ostatnio pojawil sie pierwszy tego typu problem, a konkretnie to biore udzial w walce z cellulitem i motywacja raz jest, a raz jej nie ma. ostatnio ilosc kremow i zabiegow sie zwiekszyla gdy bylam na plazy nad morzem i napatrzylam sie na udka i pupki, takze u mnie glownie porownywanie sie do innych dziala mobilizujaco.
Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-15, 19:27
Ja schudłam 10 kg. Wzięłam się za siebie, zainwestowałam w zabiegi lipomaxu, zapisałam się na siłownie i basen. Rezultat - 10 kg mniej w 2-3 miesiące. I nie tyje tylko trzymam cały czas swoja wagę. Podejrzewam że bez zabiegów ( panie w salonie mnie tez motywowały) bym tak dużo nie straciła. Efekt jest świetny.. i pierwszy udany :)
mozecie pomyślec ze to głupie ale ja jak chciałam schudnąć a miałam ochotę na coś co nie było w mojeje diecie to stawałam przed lustrem i sobie mówiłam
" czy naprawde muszę to zjeść? co mi to da jak zjem to"
moze to sie wydawać troche głupie ale podziałało bo schudłam 5 kg ;D
nie dużo ale zawsze coś xD
mozecie pomyślec ze to głupie ale ja jak chciałam schudnąć a miałam ochotę na coś co nie było w mojeje diecie to stawałam przed lustrem i sobie mówiłam
" czy naprawde muszę to zjeść? co mi to da jak zjem to"
moze to sie wydawać troche głupie ale podziałało bo schudłam 5 kg ;D
nie dużo ale zawsze coś xD
wcale to nie jest głupie...
ja mialam tak samo...tyle, ze nie stawalm przed lustrem, mowilam do siebie: co da ci ten cukierek czy kawalek ciasta, wcale tego nie potrzebujesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum