Świetne forum, mogę sobie pogadać z fajnymi i mądrymi dziewczynami i zawsze spytać je o radę. Tu panuje bardzo fajne atmosfera i cieszę się że tu jestem :D pozdrawiam.
słuchajcie ja jestem załamana, bo bede wyjezdzac 5 lipca na pare miesięcy i nie wiem czy bede miała dostep do intrentu.. a jestem tak przyzywczajona do tego forum, ze nie wiem jak wytrzymam - uzależniłam sie od was i co ja teraz zrobie?!!smutno mi z tego powodu..ale wróce w październiku, mam nadzije ze bedzie jeszcze istniało to forum.. i nie zapomnicie o mnie! bo ja tu wracam, nie ma bata!!! naparwde zajebiste forum
słuchajcie ja jestem załamana, bo bede wyjezdzac 5 lipca na pare miesięcy i nie wiem czy bede miała dostep do intrentu.. a jestem tak przyzywczajona do tego forum, ze nie wiem jak wytrzymam - uzależniłam sie od was i co ja teraz zrobie?!!smutno mi z tego powodu..ale wróce w październiku, mam nadzije ze bedzie jeszcze istniało to forum.. i nie zapomnicie o mnie! bo ja tu wracam, nie ma bata!!! naparwde zajebiste forum
nic sie nie martw :) nie zapomnimy o Tobie :)
P.S ja sie teraz malo udzielam - ale sesja ;/ mam ostatni egzamin 26.czerwca wiec do tej pory bede tylko czytac, potem bede czynna :P
hehe przyjedziecie i bedzie 500 postow :D do poduszki bedziecie czytac chyba :)
kazda z nas pewnie wyjedzie na jakis czas wiec forum troche zamilknie ;) ja tez jak jestem w kaliszu to choc mam internet tam to mam malo czasu na krzystanie z niego, ale ciagle mysle o Was i wiem ze musze zerknac co sie dzieje ;)
wizaz jest jakiś chaotyczny, jest tam tez za duzo ludzi żeby sie z kimś zaprzyjaźnić. A tu jest kameralnie i milutko, a jak ktos nowy się pojawia to tez fajna sprawa :)
Ja niebawem zniknę, bo od 01. do 07. lipca jestem przy egzaminach wstępnych na moją uczelnię.
wizaz jest jakiś chaotyczny, jest tam tez za duzo ludzi żeby sie z kimś zaprzyjaźnić.
racja... tam w ciagu dnia bylo na forum 50osob... i kazdy pisze o czym chce... bezsensu wogole
dlatego wolalam to forum gdzie na poczatku sama sobie przez kilka dni z makczar pisalam hehe ;) a teraz sie robi milutko jak sie wchodzi i jest 20 postow ;)
a nie 300 :| hehe
do administratora wyslalam liste kilku uzytkownikow pt. "bufiebfui" i zostana skasowani;)
potem sie zajme tymi co od roku maja wypisane "ostatnio byla... -nigdy "
pozadek musi byc ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum