Witam mam problem, mam 22 lata a moja glowa wyglada tak, prawdopodobne wlosy mi wypadają ze stresujacego zycia i brania antybiotyków przez okres gimnazjum/liceum.
Czy jest jakas szansa zeby po boku wlosy odrosły, sa jakies dobre szampony czy odzywki ?
Witam, wiem, że istnieją preparaty na porost włosów... Jednak nikt nie zagwarantuje Ci, że włosy odrosną :/ Zakola są uwarunkowane genetycznie, spójrz na rodziców, czy mama lub tata nie mają podobnie. Chociaż przyznam szczerze, że mnie, jako dziewczynie, wcale to nie przeszkadza. Mój chłopak też ma lekkie zakola, z biegiem czasu będą się pewnie powiększać, ale wg mnie to jest fajne :) i najlepiej to zaakceptować!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum