Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: agd, modne

Modne AGD
Autor Wiadomość
bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-04-17, 18:09 Modne AGD

Żeby kuchnia wyglądała nowocześnie i dawała pole do popisu warto zainwestować w dobre sprzęty. Zmywarka, blender, ekspress do kawy...co powinno się jeszcze znaleźć w naszej kuchni, żeby ułatwić nam pracę i nadać kuchni styl?

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-04-17, 18:15 

Dla stylu jakaś fajna lodóweczka, np. taka do zabudowy wpasowana w wnętrze albo jakaś "szpanerska" lub elegancka, fajny zlew z takim fajowskim kranem, który się rozciąga jak wąż ogrodowy ;) i hmm ogólnie to bajeranckie meble nadają cały urok :)
U mnie w domu w kuchni jest np. szklany stół i 4 krzesła jeszcze nie było osoby, która na ten widok by nie powiedziała czegoś przychylnego...

ancur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-04-26, 21:56 

Ja chciałabym mieć sokowirówki;) Brzmi banalnie, ale uwielbiam świeżo wyciskane soki z owoców i przeróże cuda, które można z nimi zrobić;) Tak na marginesie, wiele sprzętów można znaleźć na electro.pl, jeżeli ktoś chciałby ziścić swoje wizje wystroju domu;) Oferty mają bardzo bogate - od standarowych po wyszukane, a wszystkie w bardzo dobrej jakości:)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-05-06, 15:38 

ancur napisał/a:
Ja chciałabym mieć sokowirówki;) Brzmi banalnie, ale uwielbiam świeżo wyciskane soki z owoców i przeróże cuda, które można z nimi zrobić;)

wcale nie brzmi banalnie, bo ja też marzę o sokowiróweczce do maltretowania marchewek na pyszny soczek :-D wyciskarka do cytrusów (sok pomarańczowy - mniaaam :!: :mrgreen: ) mi się nie marzy, bo można ręcznie wycisnąć ale marchewy tak się nie da ;-)

co do lodówek to uważajcie z zabudową - moja koleżanka zrobiła taką, że wygląda jak szafka w łazience - tragicznie wygląda...

ja zaś jestem entuzjastką miszmaszu w kuchni (w sumie to wszędzie) - łączenia różnych styli, nic taśmowego (mam z tej samej serii tylko solniczkę i pieprzniczkę, ale już dzbanek do mleka i cukiernicę każde z innej parafii ;-) nawet noże mam różne w jednym, ikeowym drewienku :lol:

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-05-06, 16:13 

leelo, hehe to coś jak w mojej kuchni lodówka srebrna, mikrofala srebrna cała reszta kupowana ot tak a bo ładne i się przyda bo fajnie w szafie będzie wyglądało xD
Np. mam taki fajny wyciskacz do cytryn (też srebrny) a tak to cała masa kubków chyba tylko 3 są takie same xD
A o sokowirówce też marze albo taki zwykły blender... a najlepiej jedno i drugie :D

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-05-10, 22:40 

też coraz częściej zauważam, że producenci bardzo stawiają na design swoich produktów :) i przyznam, że bardzo mnie to cieszy :) ponieważ uwielbiam rzeczy ładne, a jak jeszcze są funkcjonalne, to już w ogóle raj :) a podobają wam się jakieś konkretne modele? coś, co rzuciło was na kolana? :)

moni_ja 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-05-12, 10:18 

u mnie w domu stoi Thermomix :) kosztowal ok 3 tys ale jestem bardzo zadowolona... wszystko w nim zrobisz...ciasto na chleb bulki przerozne ciasta.... zupy, zupy kremy, miesa na parze, ciasto na pierogi, makaron przerozne sosy, koktajle, drinki, dodatki do kanapek nie sposob wszytskiego wymienic :-D mam do tego 4 ksiazki z przepisami i dzialam hehe

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-05-23, 21:14 

Jeżeli chodzi o zabudowe lodówek to jest mi szkoda to robić, bo są one takie ładne, że zabudowanie ich godzi w moją estetyke. :-D A co do blendera, to bardzo przydatna rzecz w kuchni. Mój Bosch poszedł tydzień temu do serwisu. Podczas rozdrabniania zupki dla mojej Kasi coś strzeliło w silniku i czekam teraz niecierpliwie na powrót blendera z serwisu. A jaki kolor sprzetu AGD kupujecie najczęściej? :lol:

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-05-24, 15:23 

Ja nie mam zbytniej przewagi głosu w tej sprawie bo to moja mam rządzi ale zazwyczaj wszystko jest ok i tak np. ostatnio przy zakupie lodówki i mikrofali poszłyśmy w srebro. I muszę wam powiedzieć, że uwielbiam swoją lodóweczkę i w życiu bym jej nie zabudowała

Darish:)

Wysłany: 2009-05-25, 11:32 

a srebrne staje sie juz niemodne chyba:D
ja tez mam srebrna ale ostatnio zauwazylam ze duzo ludzi decyduje sie na odwazniejsze kolory:D
chodzi mi o cos takiego:

[ Dodano: 2009-05-25, 11:34 ]
ale takie najczesciej widac w mieszkaniach tzw. Loftach

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-05-25, 11:47 

Ja lubię coś takiego :D

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-05-25, 15:18 

pati, uwielbiam coś takiego0 jak wkleiłaś

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-05-26, 23:43 

pati - bardzo stylowe wnętrze :-)
Darish - masz rację, coraz częściej intensywne kolory wdzierają się do naszych domów :-) może i dobrze? jak wszystko białe albo srebrne, to może się w końcu znudzić :-) ja ostatnio przez przypadek trafiłam na jakiś event a Almi Decor... i widziałam chyba najpiękniejszą lodówkę :-o

tutaj link do relacji :-) szkoda, że nie widziałam całości :-(

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Wysłany: 2009-05-28, 13:48 

Tak kolory zaczynają wdzierać się w nasze progi ale mi to się bardzo podoba. Moja kuchnia jest w kolorach czerni-popielu-beżu- niebieskiego i żółtego (ale mama planowała przemalować ściany na fiolet i jakiś tam jeszcze) no i reszta mieszkanka też jest bardzo kolorowa w dosyć intensywnych kolorach.

moni_ja 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-05-28, 14:01 

pamietam jak dawniej wszystkie pomieszczenia byly malowane na biało...wszedzie biel kuchnia przedpokoj pokoje na bialo hehe na szczescie to mineło

Odpowiedz do tematu