Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: med, modelowanie, power, sculpt, slim, sylwetki

Modelowanie sylwetki: Power Slim, Med Sculpt
Autor Wiadomość
Ineczka 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-17, 20:29 Modelowanie sylwetki: Power Slim, Med Sculpt

Co sądzicie o Power Slim i Med Sculpt - urządzeniach do modelowania sylwetki. Moze warto wypróbować? Jestem leniuszkiem i niestety nie chce mi się ćwiczyć. Więc jeżeli któryś z tych urządzeń wart byłby wypróbowania to chyba bym się skusiła. Jestem szczupła, moim problemem jest cellulit i rozstępy oraz zwiotczałe ciało. Jeśli te urządzenia poradziłyby sobie z moimi problemami to z chęcią wypróbowalabym. Ale jednak chciałabym abyście podzieliły się ze swoimi spostrzezeniami.
A więc piszcie.
Ina

madzina 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-24, 22:13 modelowanie sylwetki

Ja osobiscie polecam elektrostymulacje miesni.Pieknie podrasowalam sobie pociażowy brzuszek.Pracowaly mi wszystkie miesnie.Bralam serie 10 wejsc 11 gratis:).Nie znam tych wymienionych przez ciebie ale moge polecic to co sama wyprobowalam

wkleje ci tekst ze strony internetowej
BRZUCH – ekskluzywny zabieg, który powoduje redukcję otyłości, eliminuje tkankę tłuszczową, ujędrnia skórę i mięśnie brzucha. Odpowiednia aplikacja elektrod umożliwia jednoczesną, naprzemienną pracę wszystkich mięśni prostych i skośnych, dzięki czemu trening jest efektywny i nie powoduje przeciążenia mięśni.

pozdrawiam

Ineczka 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-28, 21:15 Re: modelowanie sylwetki

Madzina, wielkie dzięki za infomację. Może się faktycznie skuszę na tą elektrostymulację.
Pozdrawiam

madzina napisał/a:
Ja osobiscie polecam elektrostymulacje miesni.Pieknie podrasowalam sobie pociażowy brzuszek.Pracowaly mi wszystkie miesnie.Bralam serie 10 wejsc 11 gratis:).Nie znam tych wymienionych przez ciebie ale moge polecic to co sama wyprobowalam

wkleje ci tekst ze strony internetowej
BRZUCH – ekskluzywny zabieg, który powoduje redukcję otyłości, eliminuje tkankę tłuszczową, ujędrnia skórę i mięśnie brzucha. Odpowiednia aplikacja elektrod umożliwia jednoczesną, naprzemienną pracę wszystkich mięśni prostych i skośnych, dzięki czemu trening jest efektywny i nie powoduje przeciążenia mięśni.

pozdrawiam

madzina 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-28, 22:41 

Nie ma sprawy namiary poszły na PW
pozdrawiam:)

Łucja_34 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-09-15, 19:20 

Też nie słyszałam o takich zabiegach, elektrostymulacja jest super, ale polecam jeszcze lipomax lub ultracontur( typowo na usuwanie tkanki tłuszczowej). Efekty są super. A w połączeniu z dietą i ćwiczeniami - Cudo!! Polecam

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-16, 17:59 

Tyle ze te ktore podalas to zabiegi majace na dzialaniu pozbycie sie samej tkanki tluszczowej. nie beda jakos drastycznie zmiejszac nam rozstepow czy cellulitu ;] bo na to mamy inne zabiegi, mechaniczne czy tez wykonywane manualnie.

a jesli chodzi o rozstepy i cellulit, to elektrostymulacja doskonale sie do tego nadaje, ale nie bedzie przyjemny dla wszystkich, bo skurcze, ktore wykonuja nasze miesnie sa jakby spowodowane pradem ;]

ja od siebie tylko polece zabiegi takie jak body wrapping [wyszczupa i redukuje cellulit oraz rozstepy], mozemy rpobowac tez zabiegow z algami, czy borowine [ale na same rozstepy]

siweksik 28 
Początkująca
siweksik28

Wysłany: 2009-09-17, 13:17 

dołozyla bym do tej listy jeszcze endermologię- masaz próżniowy bańkami, bardzo fajna sprawa-tłuszczyk jest najpierw rozbijany, potem ,,prasowany,, na koniec wszystko odprowadza się do węzłów chłonnych więc ma się pewność, że nie będzie niepotrzebnych niespodzianek w postaci zastoju limfy a w konsekwencji obrzęków. Sama ku[iłabym sobie taki do gabinetu ale chwilowo kasy brak :cry: więc latam do Centrum Terapii Laserowej na Jaracza 74 we Wrocławiu miejsce godne polecenia!

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-17, 15:52 

to inaczej masaz chinski z wykorzystaniem baniek. jesli wiemy w jakim kierunku robic banki z przede wszystkim[!!!] z jaka sila zasysac powietrze [tworzac proznie] to mozemy robic to same w domu ;] a ten caly "zestaw" czyli zwykle banki mozna kupic w aptece za ok.30zl :) i oto cala tajemnica :)

missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-08, 16:53 

A czy słyszałyście o zabiegu, który nazywa się smartlipo?? Czytałam, że jest to światowy hit jeśli chodzi o wyszczuplenie sylwetki. Tą metodę stosowano głównie w USA i we Włoszech, ale od niedawna można się mu poddać także w Polsce. Zabieg jest mało inwazyjny i dzięki temu bezpieczny. Sama chciałam się poddać wyszczupleniu sylwetki, ale wiadomo przed taką decyzją trzeba się dobrze przygotować.
Może któraś z was poddawała się takiemu zabiegowi i może mi więcej powiedzieć na ten temat ??

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:32 

To najnowszy hit,podobno jest bardzo skuteczny w przeciwieństwie do kapsułek,ale za to bardzo kosztowny. Nigdy go nie robiłam wiec nie mam pojęcia jak może przebiegac.

jagna25 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-05-05, 12:48 

W gabinecie do którego chodzę jest Power Slim. Bardzo reklamowany zabieg ale rzeczywiście drogo. 10 zabiegów (mniej nie pomoże) 1600 zł. Poza tym widziałam babki po 1 i po 9 i szczerze - różnicy nie widać. No ale twierdzi że ma skórę gładką i czuje się lżejsza.

Odpowiedz do tematu