Witajcie nosze rozmiar 46-48. Wiem jaka udręką jest szukanie ciuchów.moze sa tu dziewczyny w podobnej sytuacji i chetnie pochwala sie swoja szafa i gdzie kupuja swoje skarby
Nie chciałabym takich dużych piersi, mam 18 lat i małe C. Myślę że duże C jest wystarczające:P
Moja siostra też ma duże, chyba 80D i kupuje z viess man.
Ja np staników z tej firmy nie lubię...
bardzo ładnie modeluje biustonosz Triumpha Compliment. Niestety, nie ma go na stronie firmowej tego producenta, lepiej pytać o niego bezpośrednio w sklepach T. Cenowo nie poraża (ok.60-70PLN), a modeluje tak, że proszę siadać, nawet większe biusty (sama mam 85E)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2012-02-26, 15:41
Czytałam, że H&M wychodzi do klientek i będzie można dostać u nich ciuszki w rozmiarze do 54 chyba, także jestem pod wrażeniem, że sieciówki coraz częściej myślę o pełniejszych osobach. W Top Secret również od pewnego czasu promuje się ciuszki w większych rozmiarach.
Myślę, że trzeba pochodzić i z pewnością można znaleźć coś fajnego :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum