Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2008, miss, polonia

Miss Polonia 2008
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2008-09-14, 14:00 Miss Polonia 2008

Oglądałyście może wybory?
Ja widziałam całość.. i jakoś wydawało mi się biednie.. nie było fajnych wokalistów, tak szybko i trochę może na odpierdziel;p no ale co się afiszować z takimi wyborami;p
Oglądałam to tylko dlatego ze startowała laska z mojego LO, z tego samego roku ale chodziła do innej klasy;p No i tak się spodziewałam, że wygra bo kto nie zauważyłby blondyneczki o miłej buźce ;p Tylko po każdej wypowiedzi większości startujących chciało mi się śmiać;p wszystko takie proste i płytkie;)
hehe dziewczyna prawo jazdy już ma to i auto się przyda ;))
może tylko jej facet być troszkę niezadowolony bo nie ukrywając starszy "troszkę" jest a teraz wokoł polno piennych i atrakcyjnych mężczyzn będzie latać :D szczególnie na wyjazdach :DDD

P.S cala gala była troszkę słaba;pp nie uważacie? i korona mi się nie podoba :PPP

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-14, 19:30 

Łoo to ty znasz ta śliczna blondynke? :mrgreen: Mi też sie korona niezbyt podobala, jak dla mnie to najlepsze byly te sztuczne usmiechy na niektorych twarzach kandydatek, takie wymuszone jakby;p

Wysłany: 2008-09-15, 18:46 

miskaa5 napisał/a:
Łoo to ty znasz ta śliczna blondynke? :mrgreen:

znam znam ;p
normalna dziewczyna z klasy o innym profilu ;)
ale za najpiekniejsza w skozle nie byla uwazana;p inna podbila nasze serca:P ale byla mniejsza;p
ogolnie na wyborach nie bylo tego widac ale ta miss ma mega duze ramiona w porownaniu do tylka ;)) taki trojkacik;)
nie chwalac sie to juz druga miss polski z Lubania ;) a Luban to nie jakas tam metropolia;p zwykle miasteczko moze z 25tys ludzików takze mega wyczyn :D hehe

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-15, 18:53 

Może i faktycznie nie byla najpiekniejsza :mrgreen: ale wsrod tych co zostaly to chyba jednak tak :lol: mi sie jej oczeta podobaly;p skoro z Twojej miejscowosci juz druga wygrala to na co czekasz...za rok startuj :mrgreen: :mrgreen:

Wysłany: 2008-09-15, 19:01 

hehehe jestem o 3cm grubsza w talii i mam biust mniejszy o 5cm;p
oczywiscie mam 165 cm wzrostu czyli 5cm tez mi brakuje:PPPPP hehehe
pozatym chyba sie w tym konkursie nie widze;p

wedlug mnie byla ok juz na samym koncu panna Calington (czy jakos tak) i Jakubowska wlasnie ;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-15, 21:14 

Ooo masz 165 cm wzrostu to tak jak ja;)

amelj 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-09-16, 16:52 

Miss ładna, bardzo podobna do Hanny Lis...a może mi się zdaje :-)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-16, 17:11 

No jakieś podobienstwo może i jest :mrgreen:

Odpowiedz do tematu