Oglądałyście może wybory?
Ja widziałam całość.. i jakoś wydawało mi się biednie.. nie było fajnych wokalistów, tak szybko i trochę może na odpierdziel;p no ale co się afiszować z takimi wyborami;p
Oglądałam to tylko dlatego ze startowała laska z mojego LO, z tego samego roku ale chodziła do innej klasy;p No i tak się spodziewałam, że wygra bo kto nie zauważyłby blondyneczki o miłej buźce ;p Tylko po każdej wypowiedzi większości startujących chciało mi się śmiać;p wszystko takie proste i płytkie;)
hehe dziewczyna prawo jazdy już ma to i auto się przyda ;))
może tylko jej facet być troszkę niezadowolony bo nie ukrywając starszy "troszkę" jest a teraz wokoł polno piennych i atrakcyjnych mężczyzn będzie latać :D szczególnie na wyjazdach :DDD
P.S cala gala była troszkę słaba;pp nie uważacie? i korona mi się nie podoba :PPP
Łoo to ty znasz ta śliczna blondynke? Mi też sie korona niezbyt podobala, jak dla mnie to najlepsze byly te sztuczne usmiechy na niektorych twarzach kandydatek, takie wymuszone jakby;p
znam znam ;p
normalna dziewczyna z klasy o innym profilu ;)
ale za najpiekniejsza w skozle nie byla uwazana;p inna podbila nasze serca:P ale byla mniejsza;p
ogolnie na wyborach nie bylo tego widac ale ta miss ma mega duze ramiona w porownaniu do tylka ;)) taki trojkacik;)
nie chwalac sie to juz druga miss polski z Lubania ;) a Luban to nie jakas tam metropolia;p zwykle miasteczko moze z 25tys ludzików takze mega wyczyn :D hehe
Może i faktycznie nie byla najpiekniejsza ale wsrod tych co zostaly to chyba jednak tak mi sie jej oczeta podobaly;p skoro z Twojej miejscowosci juz druga wygrala to na co czekasz...za rok startuj
hehehe jestem o 3cm grubsza w talii i mam biust mniejszy o 5cm;p
oczywiscie mam 165 cm wzrostu czyli 5cm tez mi brakuje:PPPPP hehehe
pozatym chyba sie w tym konkursie nie widze;p
wedlug mnie byla ok juz na samym koncu panna Calington (czy jakos tak) i Jakubowska wlasnie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum