Macie już pomysły na świąteczne prezenty?
Co kupujecie swoim mężczyznom?
Piszcie tutaj także o różnych świątecznych promocjach
A co Wy byście chciały dostać? Może napiszemy tutaj listy do św. Mikołaja
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-08, 11:24
z prezentem dla meza jest problem. dotyczy swiat bozego narodzenia jak i mikolajkow, ale wpadlam na swietny pomysl jesli chodzi o prezent dla siostry ;] mloda jest plastycznie uzdolniona i mysle zeby jej zafundowac szkicownik ze sprzetem [typu olowki czy cos takiego] a na boze narodzenie sztaluge ;]
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-11-09, 11:35
Dla Mamy zestaw kremów do twarzy Garnier (gdzieś już o ty pisałam), Chłopakowi coś porządnego i tu zaczynają się schody-nie chcę wydać majątku a kupić coś naprawdę dobrego...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-09, 14:33
moja mama dzisiaj wspominala o kremach przeciwzmarszczkowych czyli tak jak myslalam, tak tez zrobie - zakupie krem przeciwzmarszczkowy garniera albo z perfecty ;]
ojciec dostanie to co dostaje co roku - czyli majty albo skarpety
Ja mojemu facetowi myślę kupić jakiś kosmetyk czy coś. W Rossmannie jest promocja na wodę po goleniu z Playboya za 23,99 zł jakoś tak;)
A duże ładne kubki gdzie można kupić? Bo ostatnio mu stłukłam przez przypadek
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-10, 16:53
Jeśli Twój chłopak nie ma podrażnionej skóry po goleniu, to woda jak najbardziej ;] jeśli ma z tym problem, to lepiej balsam. A co do kubeczków, to za niedługo pewnie pojawią się w sklepach takie świąteczne o ile ich już nie ma :)
W sumie kubek można wszędzie kupić... Tylko, że ja szukam z tych większych i tu już jest problem ;) A jak nie to może kupię kubek z naszym zdjęciem ;) Na pewno się ucieszy ;) A jakby był jeszcze z tych większych to radocha na maxa
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-10, 17:00
U mnie w galerii jest sklep this and that (jakoś tak ;D) i tam widziałam duże kubki ;] Czasem w sklepach ze śmiesznymi rzeczami idzie dostać taki kubeczek :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum