Nie ma w tym nic złego, a nawet powinni używać :) mój też używa.
Wysłany: 2010-09-07, 00:02
Mój używa balsamu po goleniu Flosmen i bardzo sobie chwali. Zaczęło się od schodzącej skóry po goleniu, gdy Mu na maxa wysychała. Podbierał jakieś moje kremy, ale raz, że mnie to wkurzało, bo raczej mam drogie kremiki i jego "męska" ręka szybko mi je opróżniała. a dwa, że wcale to nie jest na korzyść, bo facet powinien raczej innych kremów niż kobitka używać (tym bardziej, ze ja mam wrażliwą cerę mieszaną, a On raczej tłustawą). No i kupiłam Mu ten Flosmenowy balsam, spodobał Mu się z opakowania a potem z działania. I teraz sam już kupuje :) Wklejam fotkę.
Polutek, a gdzie kupiłaś Flosmen'a? Jak wpisałam w google, to mi wyskoczyły apteki. Gdzie kupowałaś? :)
_________________ Prawdziwe piękno jest niewidoczne dla oczu ;).
polutek Coś już napisała polutek
Wysłany: 2010-09-10, 23:33
No bo to głównie jest w aptekach. Ale ja kupuję w Superpharmie w Galerii Mokotów. A czasem po prostu w internecie. Jak sie rodzinka zbierze na większe zakupy (moja mama uwielbia serię ReVita C, ja używam hypoalergicznej i płynów Intymnie, mężuś Floslenowy balsam i wodę toaletową) to zamawiamy po prostu na stronie flosleku. Bo to pewne źródło.
No bo to głównie jest w aptekach. Ale ja kupuję w Superpharmie w Galerii Mokotów. A czasem po prostu w internecie. Jak sie rodzinka zbierze na większe zakupy (moja mama uwielbia serię ReVita C, ja używam hypoalergicznej i płynów Intymnie, mężuś Floslenowy balsam i wodę toaletową) to zamawiamy po prostu na stronie flosleku. Bo to pewne źródło.
Dzięki :).
_________________ Prawdziwe piękno jest niewidoczne dla oczu ;).
Skóra mężczyzn tak jak i kobiet wymaga pielęgnacji. Wszystko zależy od tego czego skóra tak naprawdę potrzebuje. Każdą skórę powinno się chronić przed niekorzystnym działaniem UV (nawet w zimie) oraz nawilżać - jest to podstawowa codzienna pielęgnacja. Dobrze jeżeli Twój mężczyzna nie będzie mył twarzy mydłem tylko odpowiednim preparatem do tego przeznaczonym np. jeżeli ma skórę suchą lub normalną to preparatem nie wysuszającym skóry np. mleczkiem, natomiast jeżeli skóra jest mieszana bądz tłusta to żelem do mycia twarzy, następnym krokiem jest nałożenie odpowiednigo serum antyoksydacyjnego (zapobiega on starzeniu się skóry), krem i filtr UV.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum