Jak się ubierać żeby wyglądać poważniej? Mam z tym problem... jak coś mi się podoba w sklepie to to kupuje a potem...zonk i czy ja na pewno bede w tym chodzić
Mam kilka fajnych rzeczy...ale musze zmienić trochę garderobę, bo mam już swoje lata i trzeba wyglądać poważniej:-P a Ja to już tym bardziej bo nikt nie daje mi lat tyle co mam
Hmm... Kwestia rysów twarzy, postury, wzrostu i zachowania... Czasami nie da się nic zrobić, a czasami wystarczy dobór stroju. Ale nie wiem, czy chciałabym wyglądać starzej. Jak miałam 15/16 lat, chciałam wyglądać bardziej "kobieco", może aż na siłę. Teraz dobieram strój do okazji.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2009-06-30, 21:12
pati, ma 100% rację, strój należy dobierać do okazji... Czasami nie ma sensu się postarzać na siłę... Ja chętnie ubieram kolorową bluzę, jakąś torbę do tego. Zrobienie z siebie osoby poważniej, kiedy nie mamy takiego usposobienia nie zbyt wielkiego sensu. Ewentualnie na jakieś ważne wyjścia kolory stonowane...
Gorzej, kiedy to dziala w drugą stronę, kiedy ktoś dojrzały chce się odmłodzić za wszelką cenę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum