Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: mayana, nurim

Mayana Nurim
Autor Wiadomość
kosmetyczka76 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-12, 15:29 Mayana Nurim

Witam,

kilka moich doświadczeń ze spotkania z konsultantką Mayana Nurim. Spotkanie odbyło się u mnie w domu, w ustalonym wcześniej terminie co jest bardzo komfortową sytuacją i mi osobiście bardzo odpowiada (nie mam późniejszego stresu jak po wyjściu od kosmetyczki kiedy kazdy patrzy na mnie jak na ufo, tylko dlatego że mam np. zaczerwienione powieki etc.). Konsultankta zaczyna od przeprowadzenia ankiety (pytania dotyczą m.in. z jakich kosmetyków korzystam, czy odwiedzam kosmetyczkę etc.), a nastepnie przeprowadza zabieg. Zaczyna od podstaw tj. pełny demakijaż, peeling, następnie zabieg urządzeniem Galvanic. Na początek biały żel który wnikając w skórę związuje ze soba zanieczyszczenia, natstępnie masaż w/w aparatem całej twarzy i zmycie pozostałości żelu. Następnie kolejny żel (tym razem z tubki w kolorze niebieskim) i ponowny zabieg/masaż aparatem. Drugi żel usuwa ze skóry wszelkie zanieczyszczenia, które związał żel z pierwszej częsci zabiegu. Następnie zostaje użyty preparat line corrector, kolejny masaż urządzeniem (inna nakładka) a na koniec krem nawilżający. Cały zabieg trwa około 15 minut, jest absolutnie bezbolesny i całkiem przyjemny. Do tego spora garść informacji o firmie, kosmetykach, sposobie działania urządzenia. Po ok. 15 min po zakończeniu zabiegu czuć delikatne mrowienie na skórze (co wg. mnie jest efektem działania zabiegu).
U siebie zauważyłam wyrównanie kolorytu skóry, mniej wyraźne zmarszczki, a do tego uczucie "swieżej, zrelaksowanej" skóry na twarzy. Już po pierwszym zabiegu! Zdziwił mnie natychmiastowy efekt i duża wiedza na temat kosmetologii osoby wykonującej zabieg.

aga80 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-14, 21:44 

noooooooooooooooooo...!!!!!!!!!!!!! nareszcie cos znalazlam na temat zabiegu i firmy, widac ze dopiero sie rozkreca, bo w necie nie wiele jest info na temat galvanica (na polskich stronach). Ja zabieg bede miala w poniedzialek, na firme "natknelam sie" w hotelu Hilton w Warszawie na "Perfect Day"... kobietki szalaly przy tym stoisku, chyba bylo tam najwieksze zamieszanie, a ja na wlasne oczy widzialm efekty juz po 1 uzyciu Galvanica (chyba tak to sie pisze) juz nie moge sie doczekac :)

kosmetyczka76 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-19, 18:17 

i jak??

aga80 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-27, 11:35 

No i stalo sie! :)
Rezultaty na tej polowie twarzy na ktorej byl wykonywany "zabieg" urzadzeniem Galvanic byly niesamowite i to wszystko po 15min od zakaczenia.
Jeszcze w 2 dni po, czulam ze moja skora jest inna, zmienila sie jej jedrnosc i gestosc, a policzek byl lekko uniesiony, a do tego moj krem wchlanial sie inaczej niz zwykle. Niesamowite doswiadczenie.
Dostalam rabat i mozliwosc zakupu na raty, a wiec nie moglam sie oprzec. Zaszalalam, a co! Swieta za pasem, a wiec i mi sie cos nalezy od zycia, zaczelam myslec o sobie, heh szkoda ze nie wczesniej.
Nowy etap zycia rozpoczety, dzis wszystko zlezy ode mnie! Dziewczyny w rutynie dnia codziennego nie zapomnijcie o sobie i swoich potrzebach! Jupiii :mrgreen:

[ Dodano: 2010-11-27, 11:37 ]
ejjjj, dziewczyny wiem ze firma sie rozkreca i oferuje rewelacyjne produkty, piszcie o swoich przezyciach, bo takich prezentacji bedzie duzo wiecej! :)
ps. dziekuje Pani Ewo :)

Odpowiedz do tematu