Maty do tańczenia - przyjemny sposób na utratę zbędnych kg?
Próbował ktoś? Ja czekam na przesyłkę. Podobno to świetna zabawa i w okamgnieniu człowiek zrzuca zbędne kg i nawet nie wie kiedy;)
Ma ktoś jakieś doświadczenia z matami do tańczenia? Tu taki przykładowy model. Najtańsze modele widziałam już za 30 zł (i podobno te droższe niczym się od nich nie różnią ;))
_________________ Strata czasu jest podobna do śmierci - nieodwracalna.
Poważnie? O to może warto coś napisać więcej. Mata do tańczenia to zwykły kontroler (taki jak klawiatura) i jak ktoś sobie skonfiguruje to można nią grać (jak joystickiem) w różne gry.
Tu filmik jak jakiś dzieciak w to gra. Programy różnią się sobą, ten jest widać na tv/konsolę, ale strzałki tak działają :)
Zerknij na allegro, pod hasłem mata do tańczenia. Czytałam na forum maniaków mat, że maty szmatowe (tak, te miękkie;)) nie różnią się od siebie bardzo. Kupiłam sobie tę najtańszą, więc przekonam się jak to jest z jakością. Gdy pytałam ludzi którzy licytowali przede mną opinie były bardzo pozytywne :)
No i to fajny prezent na gwiazdkę bez względu na wiek:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum