Ostatnio kupiłam tę żółtą maskarę z Maybeline (Colllosal Volume Express). Jestem ciekawa co o niej sądzicie? Ja jestem z niej póki co zadowolona, rzęsy są mega grube i długie. Jednak koleżanka powiedziała mi, że jej po tym tuszu strasznie wypadały rzęsy i zrobiły się rzadsze. Też tak miałyście? Bo jak tak to wolałabym go nie używać, a szkoda by było, bo jest naprawdę dobry.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-02-28, 11:21
Ja również używałam tego tuszu i wszystko było w porządku, nie zauważyłam ubytku rzęs
Właściwie to podoba mi się szczoteczka, ślicznie pogrubia, i co najważniejsze nie skleja i nie rozmazuje się.
Dziwi mnie tylko to, czemu w tv reklamują go cały czas jako nowość, przecież jest na rynku od kilku lat
uwielbiam ten tusz :D kupiłam go miesiąc temu i póki co rzęsy nie wypadają =P są pięknie pogrubione, wydłużone, no i jeszcze ta głęboka czerń mmm :) jedynie denerwuje mnie to, że na szczoteczkę nabiera się mega dużo tuszu :/
_________________ ` Biegnę do swych marzeń, bo choć meta jest daleko - dogonię je!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum