Hej ;)
Mam pytanie dotyczące maseczki do włosów - koniecznie nawilżającej !
Ostatnio mam suche włosy i potrzebuję Waszej pomocy. Proszę o konkretne nazwy. A jeżeli ktoś ma jakieś domowe sposoby to też nie pogardzę ;)
Anula, ten jedwab z pod 5 mam od jakiegoś miesiąca... ale żadnej rewelacji nie ma. Owszem, pomaga w rozczesywaniu, ale to tyle ;) Spróbuję tej z Wella ;) Dzięki.
pati, miałam z pantene szampon i odzywkę też byłam zachwycona, ale jakoś nawilżająco nie działała ;)
_________________ Dłonie są wizytówką Człowieka
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 15:30
Pantene lub Wella, to moim zdaniem firmy z których powinnaś wybrać maskę nawilżającą do włosów. To samo tyczy się zresztą odżywki,polecam na włosy suche i zniszczone.
zielona.oliwka Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-04, 13:34
bardzo fajnie zmiękcza i nawilża CREME AL LATTE firmy KALLOS. w dodatku bardzo tania to odżywka, ja nabywałam na allegro. piękny mleczny zapach
Polecam maseczkę do włosów suchych i zniszczonych Biovax L'Biotica. Jest przyjemna w stosowaniu, nawilża włosy, zapobiega ich wysuszaniu i pielęgnuje końce. Używam jej od długiego już czasu i na moje włosy działa :)
jesli chodzi o maske nawilżającą to ja bym chyba proponowała taką jak poniżej dodałam zdjęcie, jest w dobrej cenie, świetnie nawilża i powoduje, że włosy szybko odzyskują swój utracony blask, można ja kupić w sklepie kalamis
Ja używałam maseczki nawilżającej Nivea do włosów zniszczonych/łamliwych i muszę przyznać, że bardzo mi pomogła. Włosy były lśniące, miękkie, łatwe w uczesaniu i aksamitne w dotyku :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum