Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-02-05, 14:29
Tiffa napisał/a:
Maski algowe są boskie. Buzia po takiej masce odżywa, staje się gładka, napięta i rozjaśniona. Polecam gorąco!
To prawda, miałam kiedyś okazję spróbować takiej maseczki.
Moja twarz była gładka i jakby zdrowsza:)
Tiffa, chodzisz do salonu czy kupujesz i w domu robisz sobie maseczkę?
A ja tam lubię najbardziej diamentowa maskę z kolagenu bionicznego . Jest po prostu super! Kiedys próbowałam robić sama maski z owoców... ale skończyło sie to wysypką...
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-08-13, 22:14
Uwielbiam takie maski,algi są rewelacyjne,co tu dużo mówić!
Tyle ,Że najlepiej jak to ktoś nakłada i zdejmuje,bo ja nie mam cierpliwości siĘ z tym cackać przy nakładaniu,a potem to zmywać.
lubię z Ziaji z żółtą glinką. tania jak barszcz, bo w Rossmannie kosztuje ok. 1,49 a starcza nawet na 2 razy - supergładziutka skórka jest po niej i wydaje się taka rozświetlona
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-08-20, 21:59
Zabezpiecz algę kremem to później idealnie schodzi :D
Paweł Początkująca
Wysłany: 2011-08-22, 09:27
Ja osobiści maski algowe używam kiedy tylko się trafi okazja, ostatnio przy piwku z znajomymi wymyśliliśmy żeby sobie zrobić i nie dość ze kupa zabawy to jeszcze dają znakomite efekty. Polecam maseczki z Bielendy i Charmine Rose jeśli macie do nich dostęp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum