Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blizny, masci

masci na blizny
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-08-11, 20:43 masci na blizny

Czy ktoras z Was uzywala moze masci na blizny po tradziku? Czy mozecie jakies polecic ?;)
Szukam czegos dla mezczyzny heh ;)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-13, 10:32 

ciezka sprawa... ale wiem ze StriVectin jest na blizny... mozna go dostac tylko w Sephorze... tzn. ten krem jest na wszystko... mozna go stosowac do ciala - na celulit ale tez do twarzy...

jak bede wiedziec cos wiecej o jakims innym kremie to napisze ;) :!:

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-08-13, 13:03 

Ja polecam Cepan =)

Darish:)

Wysłany: 2007-08-13, 15:03 

ja czytalam gdzies ze Cepan to podrobka jakiegos innego specyfiku ;) ale nazwy nie pamietam ;)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-14, 12:04 

"podrobki" to moze zle slowo, bo moze ten Cepan caly jest poprostu polskim odpowiednikiem jakiegos tam zagranicznego kremu...

czesto tak jak jest... lekarz daje Ci recepte na jakis dziwny, drogi lek a za polowe mozna kupic polski i rownie dobry jak ten zagraniczny... wiec tak samo moze byc z kremiami :)

P.S Motylek zaciagnij faceta do apteki i zapytajcie moze cos maja... no albo wez go do dermatologa :) :roll:

Sylwia 
Początkująca

Wysłany: 2007-09-11, 16:34 

Witaj, ja uzywalam na blizne Balsamu Regenerujacego Solaris i maseczki ilowej do ciała - mozesz o nich przeczytac tutaj, blizna miala 27 l;at i praktycznie jest teraz prawie niewidoczna, a mam ja na twarzy... http://www.nefretete.biz/sklep/index.php?cPath=21

Odpowiedz do tematu