Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-08-13, 10:32
ciezka sprawa... ale wiem ze StriVectin jest na blizny... mozna go dostac tylko w Sephorze... tzn. ten krem jest na wszystko... mozna go stosowac do ciala - na celulit ale tez do twarzy...
jak bede wiedziec cos wiecej o jakims innym kremie to napisze ;)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-08-14, 12:04
"podrobki" to moze zle slowo, bo moze ten Cepan caly jest poprostu polskim odpowiednikiem jakiegos tam zagranicznego kremu...
czesto tak jak jest... lekarz daje Ci recepte na jakis dziwny, drogi lek a za polowe mozna kupic polski i rownie dobry jak ten zagraniczny... wiec tak samo moze byc z kremiami :)
P.S Motylek zaciagnij faceta do apteki i zapytajcie moze cos maja... no albo wez go do dermatologa :)
Sylwia Początkująca
Wysłany: 2007-09-11, 16:34
Witaj, ja uzywalam na blizne Balsamu Regenerujacego Solaris i maseczki ilowej do ciała - mozesz o nich przeczytac tutaj, blizna miala 27 l;at i praktycznie jest teraz prawie niewidoczna, a mam ja na twarzy... http://www.nefretete.biz/sklep/index.php?cPath=21
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum