Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: masc, propolisowa

Maść propolisowa
Autor Wiadomość
jmagdaj 
Coś już napisała
Magda

Wysłany: 2009-01-02, 15:27 Maść propolisowa

Hej. Mam pytanko apropo maści propolisowej. Słyszałam że jest bardzo dobra na trądzik, jakieś zmiany skórne itd. Czy któraś z was miała może z nią styczność i czy pomogła??

Greenland

Wysłany: 2009-01-02, 17:18 

Tak, ja jej używałam na podrażnienia, przesuszenia i pomagała. Jest bardzo tłusta, dzięki czemu dłużej się utrzymuje na skórze, bardzo dobrze natłuszcza i regeneruje. Moja mama też jej używała i była zadowolona.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-01-03, 17:00 

ona jest tylko do twarzy :?: bo mam ostatnio trochę problemów z trądzikiem na ramionach i dekolcie - nada się :?: gdzie to w ogóle kupić i czy jest drogie :?:

jmagdaj 
Coś już napisała
Magda

Wysłany: 2009-01-03, 18:23 

Maść można kupić w aptece za ok. 10 zł. Wydaje mi sie że można stosować na całe ciało bo w ulotce pisze ,,... nakładając warstwę na zmienioną powierzchnie skóry". Istnieje również puder propolisowy, ale ja kupiłam sobie tą maść 2 dni temu. Narazie zauważyłam tylko że niektóre syfki zaczęły się goić i jest gładsza skóra więc myślę że będę zadowolona

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-01-05, 00:20 

o, to nie jest droga :shock:

jmagdaj :arrow: pytanie: czy w ulotce jest coś o efektach ubocznych typu złuszcanie naskórka, swędzenie albo innych :?: pytam, bo Benzacne też jest w aptece. kupiłam, zastosowałam i zauważyłam u siebie wszystkie trzy efekty uboczne, czyli swędzenie, zaczerwienienie i łuszczenie się naskórka. nie chcę sie napatoczyć na coś podobnego na trądzik, bo po Benzacne wyglądałam, jakby mnie ktoś po krawężniku przeciągnął.

jeśli nie ma efektów ubocznych, to chętnie kupię - może trochę pomoże :-)

jmagdaj 
Coś już napisała
Magda

Wysłany: 2009-01-05, 08:02 

leelo ja u siebie nie zauważyłam żadnych efektów ubocznych. W u lotce nawet o nich nie wspominają tylko pisze żeby nie używać u osób uczulonych na produkty pszczelne. Benzacne nigdy nie używałam ale może masz wrażliwą skóre i dlatego te skutki.

->Co do maści nie mam żadnych zastrzeżeń więc możesz sobie kupić:) polecałabym stosować ją wieczorem jak już nigdzie nie wychodzisz bo strasznie trudno ją zmyć <bardzoe tłusta>. Ja nakładam cienką warstwe na całą twarz a troche więcej na poszczególne niedoskonałości. :-D

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2009-01-05, 22:05 

no dobrze, obiecuję że nie będę bardzo sceptyczna i wybiorę się do apteki, jak tylko odśnieżą mi dom i odmrożą mnie od podłogi ;-)

milenka 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-06-26, 23:06 

A jak myślicie, czy ona działa też na przebarwienia skórne?

Odpowiedz do tematu