Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: masazer

Masażer
Autor Wiadomość
kasiasowa 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-24, 12:45 Masażer

Kobietki! Zaryzykuję i założę temat. (może się przyda) ;-) No więc tak, tyle się piszę o pazurkach, ich pielęgnacji itd, a tak mało przeznacza się na temat naszych nóg. Nie wiem jak wy, ale ja np. po męczącym dniu w pracy (szkole) padam z nóg, dosłownie! Czasami ból jest na prawdę bardzo uciążliwy. I jak sobie z tym radzić? Macie podobne problemy? Ostatnio w internecie wypatrzyłam ciekawy sprzęt, masażer ;-) Co o tym myślicie? Wydaje mi się, że byłby ciekawym rozwiązaniem. Bo przygotowanie kąpieli itd, zajmuję dużo czasu i się zwyczajnie nie chcę. A może całkiem inny sposoby? Podzielcie się opiniami.
:->

Darish:)

Wysłany: 2009-02-24, 14:07 

ja prawdopodobnie mam masazer jakis w szkole to jak bede miec przyjemnosc stestowania go to napisze jakas opinie :)

kasiasowa 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-25, 13:39 

Ja powiem szczerze, że tak się nakręciłam, że wczoraj aż do sklepu się wybrałam. Pomyślałam "co mi szkodzi?", obejrzeć i zapytać zawsze można. Pan pokazał mi parę modeli, ale zainteresował mnie jeden z MPMu. I tak myślę czy nie zaszaleć. Funkcje fajne, utrzymanie temp. itd. Tak sobie wyobrażam taki masaż odprężający dla nóg. A moczenie w misce do przyjemniejszych nie należy ;-)

greska 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-11, 15:44 

kasiasowa napisał/a:
Macie podobne problemy?

Ja mam mnóstwo problemów, w tym właśnie taki. Ale gdy go tylko odczuwam, to zaganiam męża do masażu stóp, choć nie zawsze chce zrobić. I tak czytając Twojego posta myślę, czy to urządzenie zdało by u mnie egzamin? Hm. Kasiu, zdecydowałaś się na zakup tego masażera? :-) Bo z tego co piszesz masz tylko upatrzony. Z chęcią też bym się dowiedziała jak to działa w praktyce i czy warto zainwestować? No i czy jest do duży wydatek? :->

kasiasowa 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-03-18, 12:54 

A no kupiłam :-) Jakoś na koniec lutego i nie żałuję. Myślałam, że szybko odstawię, a jednak nie. Używam go (żeby nie skłamać) co 3-4 dni. Czasem nawet dosypuję troszkę soli i mogę sobie pozwolić na relaks. A tak w ogóle to zazdroszczę tych masaży robionych przez męża. Ja tak dobrze niestety nie mam :-| Co do ceny urządzenia to nie jest jakaś kosmiczna, za swój dałam, z dokładnością 120 zł ;-) A w praktyce działa po prostu super!
Darish, i jak udało Ci się "stestować" jak pracuję to urządzenie? :->

Darish:)

Wysłany: 2009-03-18, 21:13 

kasiasowa, niestety nie przetestowalam:P
pedicure byl ale tylko z masazem recznym ;)

justka2409 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-21, 22:50 

ja choćbym chciała to nie mogę dotknąć nóg a co dopiero masować bo mam straszne łaskotki;)

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-03-23, 16:41 

justka2409, ja tak samo xD! z resztą na całym ciele tak mam ;-) i ja nie mogę tego opanować :lol:

kasiasowa 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-03-26, 13:13 

Aż mi trudno wyobrazić sobie tak "straszne" łaskotki ;-) Wiem, że jest to dokuczliwe, bo sama je mam, ale żeby aż tak?
Kobietki, a podczas kąpieli? Przecież jakoś trzeba stopy umyć :-P Wracając do masażera, to wiadomo bąbelki itd, ale nie odczuwa się tych łaskotek, wręcz odwrotnie. A przy tym nogi odpoczywają i poprawia się krążenie.
Darish, masaż ręczny jest przyjemny, ale bez porównania :-)
Greska, i jak Twoje opinie na temat masażera?

Odpowiedz do tematu